Σασμός: Με τα όπλα η Καλλιόπη προσπαθεί να γλιτώσει τον Αστέρη - Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Με τα όπλα η Καλλιόπη προσπαθεί να γλιτώσει τον Αστέρη - Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Η καπετάνισσα τα κάνει θάλασσα και τα ψέματα χωρίζουν την Μαρίνα και τον Αντώνη. Ανάμεσα στο διωγμό έρχεται και η σωτηρία με ένα παράτολμο σχέδιο της Καλλιόπης. 

Η αρχή του τέλους. Με νεύρα και με σχέσεις που φτάνουν πια στα άκρα. Ο Σασμός του Alpha περνά σήμερα στην πιο τραγική του φάση και η δύναμη της αγάπης δεν είναι ικανή να αλλάξει τίποτε πια. Ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της σειράς θα χωρίσει, ένα άλλο θα προσπαθήσει να βρεί λύση στο αδιέξοδό του και μία μάνα που παινεύεται πως είναι η Καπετάνισσα, δείχνει να κουμαντάρει με λάθος τρόπο το οικογενειακό της καράβι.


https://www.instagram.com/p/CY4pfY3lIFK

Η Καλλιόπη παίρνει ξανά δύο λάθος αποφάσεις και ο Αστέρης τα βάζει με την Αργυρώ

Μπορεί σήμερα πάνω στα νεύρα της και για λόγους τιμής να ζητά από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι, αλλά όταν εκείνος πατάει πόδι και της λέει ότι δεν φεύγει από το σπίτι του πατέρα του, εκείνη κάνει πίσω. Της λέει και την ατάκα φωτιά: « «Αν δεν θέλεις να με βλέπεις...κοίτα αλλού». Η συνέχεια θα δείξει πως για να σώσει τον Μαθιό, τον μεγαλύτερο γιο της, θα θυσιάσει τον Αστέρη που από ένα λάθος, θα καταστρέψει τη ζωή του με το φόνο του Πέτρου. Αν ο Μαθιός παραδινόταν για τον φόνο, όλοι θα καταλάβαιναν ότι ο Πέτρος ήταν αθώος και το μεγάλο θύμα στην όλη ιστορία. Θύμα με ένα τρόπο είναι και ο Αστέρης που ήρθε σε συμπλοκή μαζί του. Όταν η Καλλιόπη κάποια στιγμή πνιγεί από τις τύψεις, θα πάρει μία ακόμη λανθασμένη απόφαση. Θα καταστρώσει σχέδιο απόδρασής του από την φυλακή, με την βοήθεια των συγγενών της. Ο Μαθιός δεν είναι καθόλου σύμφωνος σε όλο αυτό, αλλά θα υποκύψει στις θελήσεις της. Η ένοπλη επίθεση, θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του Αστέρη. Ο οποίος έξαλλος στο σημερινό επεισόδιο, ζητά εξηγήσεις από την Αργυρώ γιατί του είπε ψέματα.Μαρίνα και Αντώνης αντιμέτωποι

Πέτρος και Αργυρώ σήμερα θα βρεθούν στο τμήμα για συμπληρωματική ανάκριση και ο αστυνόμος θα βρεί πως το άλλοθί τους είναι ψεύτικο. Καταλαβαίνει ότι το έκαναν από φόβο, αλλά δεν είναι σίγουρος ακόμη ότι δεν έχουν συμμετοχή στο φόνο. Η μητέρα τους Μαρίνα του μιλά πολύ σκληρά και του ξεκαθαρίζει ότι προδόθηκε. Το μήνυμα για το χωρισμό τους που του περνά είναι ξεκάθαρο. Παρόλο που εκείνος την θέτει προ των ευθυνών της, γιατί και εκείνη γνώριζε και δεν μίλησε. Και οι δύο είναι μπερδεμένοι και απογοητευμένοι. Η Μαρίνα δεν γνωρίζει ακόμη, ότι αυτό που της επιφυλάσσει η μοίρα, είναι το χειρότερο και το πιο σκληρό σενάριο. Βρισκόμαστε μία μέρα πριν την δολοφονία του γιού της. Και λίγες μέρες πριν χάσει ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο, την πεθερά της. Η γιαγιά Ειρήνη δεν θα μπορέσει να αντέξει το θάνατο του αγαπημένου της εγγονού. Πριν όμως φύγει από τη ζωή θα αποκαλυφθεί πια στον εγγονό της Άγγελο. Θέλει να εξιλεωθεί για τα δικά της λάθη. Είναι πια αργά.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η φυγή του Αστέρη μετά τον φόνο και το σοκ της Καλλιόπης- Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν

Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις

Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του Σασμού

DPG Network