Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Ακόμα και το θρυλικό τραγούδι Ασανσέρ του Βαλάντη θυμήθηκε το Twitter μετά την αποχώρησή του παίκτη από το Survivor.

Ήταν η πιο αμφιλεγόμενη φιγούρα του φετινού Survivor. Ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελικά δίνονταν λύτρωση στην ομάδα του που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και κάνοντας το κοινό του Twitter να ανακουφιστεί, με τρόπο που τα σχόλια που έγιναν ήταν γεμάτα χιούμορ.
Αμετανόητος ο Βαλάντης:

Από το ξεκίνημα του χτεσινού επεισοδίου, ο τραγουδιστής φαινόταν σίγουρος πως θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε στον Γιώργο Λιανό για μπούλινγκ που έχει υποστεί ο ίδιος από την ομάδα του.

Ο Βαλάντης θεωρούσε πως δεν θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει, τονίζοντας:



«Έκαναν ένα λάθος, μια λάθος κίνηση στρατηγικής, με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα που συμπαθώ ιδιαίτερα και τον έχω σαν μικρό μου αδερφό μου, σαν παιδί μου και στον φίλο μου τον Θανάση Βισκαδουάρη με κίνδυνο να φύγουν ένα από τα δυο παιδιά. Παρ' όλο που το φαγητό είναι άφθονο γιατί κερδίσαμε αρκετά έπαθλα, ο ανθρωποφαγισμός δυστυχώς υπάρχει. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής για τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου εδώ, από την πρώτη στιγμή αισθάνονταν ότι αν βρεθούν απέναντί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης, πραγματικά δεν περίμενα να το εκφράσω τόσο γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν ήθελαν ούτε να σκεφτούν οι Διάσημοι πως ο Βαλάντης θα παραμείνει

Σε μια κίνηση που δεν είχαμε ξαναδεί σε Ελληνικό Survivor, ο Βαλάντης δεν θέλησε να βρεθεί στο συμβούλιο αποχώρησης του παιχνιδιού, με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί σε Survivor του εξωτερικού.



Οι Διάσημοι δεν ήθελαν πάντως ούτε να σκεφτούν το σενάριο παραμονής του τραγουδιστή και δήλωναν έτοιμοι να αποχωρήσουν και οι ίδιοι:

«Δεν θα με βρείτε εδώ. Για εμένα το ταξίδι θα τελειώσει εδώ, δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε ένα δευτερόλεπτο συμβίωσης μαζί του, με θεωρώ πολύτιμη και με αγαπώ και δεν θέλω συναναστροφές με τέτοιου είδους ανθρώπους», είχε τονίσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το τι θα έκανε αν ο Βαλάντης δεν ήταν εκείνος που αποχωρούσε ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε απαντήσει στο ίδιο ερώτημα ως εξής:

valadis kontres survivor 3

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει

«Δεν θέλω καν να το σκεφτώ, σκέφτομαι μόνο τη λύτρωση και τη συνέχεια.Να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και τα ξαναλέμε αύριο», ενώ την ίδια απάντηση έδω και η Μυριέλλα Κουρεντή τονίζοντας:

«Του εύχομαι να είναι καλά, μπορεί να φταίνε και οι συνθήκες, το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».



Εκτός ο Βαλάντης - Πανηγύρι στο Twitter

Περισσότερα από 20.000 τιτιβίσματα έγιναν στο Twitter για το Survivor και εννοείται πως ο Βαλάντης κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού με απίθανα σχόλια και memes για την αποχώρησή του. Δες τα καλύτερα παρακάτω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο