14 χρόνια από τον θάνατο του Heath Ledger: H ομοιότητα της έφηβης κόρης του Matilda με τον ηθοποιό

Πατούλια Κατερίνα
14 χρόνια από τον θάνατο του Heath Ledger: H ομοιότητα της έφηβης κόρης του Matilda με τον ηθοποιό

O Heath βρήκε θάνατο στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από εκείνο το πρωινό της 22ης Ιανουαρίου 2008, όταν ο ηθοποιός Heath Ledger βρίσκεται νεκρός σε ηλικία 28 ετών μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο θάνατος του Heath

Ο Ledger γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1979 στο Περθ της Αυστραλίας και σε ηλικία 17 ετών παρατάει το σχολείο για να κυνηγήσει την καριέρα του στην υποκριτική.

Το 1999 o Ηeath γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ρομαντική κομεντί «Δέκα Πράγματα που μισώ σε σένα» και η καριέρα του απογειώθηκε με τον ρόλο του Joker στην ταινία Σκοτεινός Ιππότης για την οποία ο ηθοποιός πήρε βραβείο Όσκαρ μετά θάνατον.


https://www.instagram.com/p/CYChrqjvjvg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη του Heath είναι κόπια του

Μπορεί να έχουν περάσει 14 χρόνια από την απώλειά του, όμως ο Heath ζει μέσα από την 16χρονη σήμερα κόρη του Matilda Rose.

Η Μatilda είναι καρπός του δεσμού του Heath με την επίσης ηθοποιό Michelle Williams με την οποία ο Ledger υπήρξε ζευγάρι από το 2004 ως και το 2007, οπότε και χώρισαν ενώ η ξανθιά Matilda γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2005.

Η κοπέλα είναι πια έφηβη αλλά θα μπορούσε να είναι δίδυμη με τον διάσημο μπαμπά της. Η 16χρονη έχει ξεπεράσει στο ύψος τη μητέρα της κι εκτός από την εμφάνισή της έχει ένα ακόμα κοινό με τον μπαμπά της, λατρεύει το σκάκι.



Πηγή από το περιβάλλον της Williams αποκάλυψε στο περιοδικό New Idea πως η κόρη του εκλιπόντος ηθοποιού είναι άσσος σε ένα αγαπημένο χόμπι που είχε ο μπαμπάς της όσο ζούσε, λατρεύει το σκάκι και έχει κληρονομήσει και ένα παλιό σκάκι του μπαμπά της.

Η κληρονομιά του Heath



Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, δύο χρόνια πριν τον θάνατό του, ο Ledger είχε συντάξει μια διαθήκη στην οποία όριζε ως κληρονόμους τους γονείς και την αδερφή του. Όμως ο πατέρας του Heath, θεώρησε σωστό την περιουσία του γιου του να την λάβει στο ακέραιο η κόρη του, η οποία δεν είχε ακόμα γεννηθεί τη στιγμή σύνταξης της διαθήκης.

Δώρο ο Heath τονίζει ο Andrew Garfield

Ο ηθοποιός Andrew Garfield μίλησε πριν μερικές ημέρες για τον καλό του συνεργάτη Heath και εξήγησε πως ο Ledger υπήρξε ένα δώρο για τον ίδιο:

«Ο Heath πέθανε όταν κάναμε τα γυρίσματα μιας ταινίας μαζί. Ήταν απίθανος καλλιτέχνης, ένα δώρο για τον κόσμο. Ο όγκος των πραγμάτων που μου άφησε είναι συγκλονιστικός. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τι μου προσέφερε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

4 μήνες μετά τη γέννα και το σώμα της star είναι κάπως έτσι

Όσο μεγαλώνει, γίνεται ίδια ο Heath Ledger: Η κόρη του ηθοποιού σε μία σπάνια εμφάνιση

Η πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μαμά ξανά & πλέει σε πελάγη ευτυχίας