Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: To κοινό στο Twitter αποθέωσε τον Λυκούργο και τον Μπουκουράν

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: To κοινό στο Twitter αποθέωσε τον Λυκούργο και τον Μπουκουράν

Από τις γκάφες και τους χωρισμούς στις ξαφνικές συναντήσεις. Οι τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία την επανεμφάνιση του Μπουκουράν. 

Η μία γκάφα διαδέχθηκε την άλλη στους Συμπέθερους απ' τα Τίρανα και το κοινό ξετρελάθηκε στα social media και το Twitter με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ως Λυκούργο και τις ατάκες του. Το από κοινού σχέδιο με την Πένυ για να χωρίσουν την κόρη τους Λίζα από τον Άλφερντ πέτυχε, αλλά προς το παρόν. Αυτός ο χωρισμός όμως φέρνει και μία επανασύνδεση και μόλις είδαμε προς στο τέλος του επεισοδίου την επιστροφή του Μπουκουράν στη σειρά (τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας) την οποία οι τηλεθεατές απαιτούσαν διακαώς από τους σεναριογράφους.


https://www.instagram.com/tv/CY_1yPlqrn_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι πολύ ωραία τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο»

Η Λίζα και ο Άλφερντ, δηλαδή η ηθοποιός Τζένη Καζάκου και ο Ντανιέλ Νούρκα ήταν λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και αφού επιβεβαίωσαν και εκείνοι την επιστροφή του Μπουκουράν, αλλά με άλλο τρόπο στη σειρά, αναφέρθηκαν στα πολύ θερμά σχόλια που λαμβάνουν από τον κόσμο λόγω της επιτυχίας της σειράς. «Η σειρά περνάει πολλά κοινωνικά μηνύματα με ένα πολύ ωραίο τρόπο. Μία κυρία που με συνάντησε σε μία καφετέρια μου είπε ότι είμαστε η φωνή της» δήλωσε η Τζένη Καζάκου, με τον Ντανιέλ να συμπληρώνει πως πολλοί καταφέρνουν να τον αναγνωρίσουν, ακόμη και όταν φορά τη μάσκα του.



Στο χθεσινό επεισόδιο μπορεί να τους είδαμε πως χωρίζουν, αλλά σύντομα θα είναι ξανά μαζί. Η Πένυ που είδε τυχαία τον Μπουκουράν, θα προσπαθήσει να τον αναζητήσει, αλλά εκείνος θα κάνει την έκπληξη και θα εμφανιστεί τελικά στο Κουδουνάρι. Μόνο που αυτή τη φορά μέχρι να ξανασμίξουν θα περάσουν αρκετά εμπόδια. Η Πένυ δεν θα ανακαλύψει ακόμη πως είναι ο πατέρας του Άλφερντ (του συντρόφου της κόρης της) αλλά θα γνωρίσει όμως την σύζυγό του, την ανταγωνίστριά της δηλαδή. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε όσοι παρακολουθείτε τη σειρά, θα φέρει νέες φουρτούνες.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα: Η Πένυ ξανά στην αγκαλιά του Μπουκουράν - Guest star έκπληξη στη σειρά

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Το σπαρταριστό video από τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Οι Άγριες Μέλισσες και το GNTM πήγαν Κουδουνάρι - Οι επικές ατάκες