Γη της ελιάς: Η Αρετή ορμάει στη Βασιλική - Η συμφιλίωση με τη Χάιδω αλλάζει τα δεδομένα

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αρετή ορμάει στη Βασιλική - Η συμφιλίωση με τη Χάιδω αλλάζει τα δεδομένα

Και ναι, είναι γεγονός! Χάιδω και Αρετή συμφιλιώνονται και οι δύο οικογένειες περιμένουν με ανυπομονησία να γεννηθεί το παιδάκι του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Η Γη της ελιάς είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά των ανατροπών, αφού δεν προλαβαίνουμε να συνηθίσουμε σε μία κατάσταση και γίνεται ένα... μπαμ που φέρνει τα πάνω-κάτω. Βέβαια, όταν αυτό είναι για καλό, όπως η συμφιλίωση Αρετής - Χάιδως, το κοινό αγαπά λίγο περισσότερο τον Ανδρέα Γεωγργίου!

Εκεί, λοιπόν, που είχαμε αποδεχτεί το γεγονός ότι οι Καπερνάροι είναι αγύριστα κεφάλια και δεν τους «λυγίζει» καν το γεγονός ότι η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο το εγγόνι τους, αλλά και μετά από μία σειρά έντονων σκηνών μεταξύ Αρετής - Βασιλικής, τα ευχάριστα μαντάτα κοντοζυγώνουν!

gi tis elias 55

Γη της ελιάς: Ο θυμός των Καπερνάρων έφερε τρελό γέλιο στο Twitter! Η Χάιδω υποδέχεται τη Βασιλική

Η Αρετή πάει να χτυπήσει τη Βασιλική, αλλά μπαίνει μπροστά ο Φίλιππος!

Φίλιππος και Βασιλική, λοιπόν, επιστρέφουν στη Μάνη και η Χάιδω την αγκαλιάζει σαν να είναι παιδί της, ενώ την καθησυχάζει πως θα είναι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί.


https://www.instagram.com/p/CYohlkloGQq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ίδιο, βέβαια, κάνει και ο Φίλιππος, ο οποίος δεν την αφήνει να κάνει βήμα χωρίς να βρίσκεται κι εκείνος στο πλευρό της, αφού φοβάται - και με το δίκιο του - την αντίδραση της οικογένειά της μόλις τη δουν μπροστά τους.

Το κακό γίνεται και μόλις μάνα και κόρη συναντιούνται στον δρόμο, η Αρετή δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τον θυμό της και ορμάει στη Βασιλική, ωστόσο ο Φίλιππος μπαίνει μπροστά και την απωθεί. Ο νεαρός πρωταγωνιστής έχει υποσχεθεί στη Βασιλική πως δε θα αφήσει κανέναν να την πειράξει, και αυτά τα λόγια τα κάνει πράξη!

Οι δύο συμπεθέρες μονοιάζουν για χάρη της εγγονούλας τους!

Το μωρό θα καταφέρει να συμφιλιώσει Καπερνάρους και Στεφανέους, «σβήνοντας» τη μεγάλη βεντέτα που υπήρχε!

Η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα αγκαλιάσουν τρυφερά ο Στάθης, η Αρετή και η Χάιδω, αφήνοντας πίσω το μίσος τους.



Βέβαια, οι δύο... γιαγιάδες έχουν αδιαμφισβήτητα έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, γεγονός που θα τις κάνει να έρχονται συχνά σε ρήξη για το θέμα της ανατροφής του παιδιού!

Κάτι μας λέει ότι Χάιδω και Αρετή θα μας χαρίσουν επικές στιγμές στην πορεία της τηλεοπτικής σειράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Κάποια άλλη είναι στο Παρίσι και όχι η Ιουλία; - Το Twitter ανακάλυψε τα λάθος πλάνα

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση