Survivor: Το Twitter βλέπει νέο φλέρτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Άρη Σοϊλέδη (photos)

Survivor: Το Twitter βλέπει νέο φλέρτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Άρη Σοϊλέδη (photos)

Η Μυριέλλα Κουρεντή και πάλι στο στόχαστρο του Survivor μιας και το Twitter βλέπει να ξεκινάει ένα νέο ειδύλλιο.

Έσταξε μέλι η ομάδα των Διασήμων στο Survivor για τον νέο παίκτη με τις καθοριστικές νίκες που χάρισε σε αυτή ο Άρης Σοϊλέδης.

Κυριολεκτικά μέλι γιατί χάρη στη συνδρομή του πρώην ποδοσφαιριστή, οι Διάσημοι κέρδισαν με 10 -3 τους Μαχητές και απόλαυσαν λαχταριστούς λουκουμάδες με μέλι!

Σοϊλέδης – Twitter σημειώσατε Χ

Ο νέος παίκτης που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων κατάφερε να κλέψει τις αντιπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Survivor με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Οι αιτία ήταν τριπλή.



Τα κατάλευκα δόντια του Άρη κατάφεραν να τον κάνουν meme, οι νίκες κατάφεραν να κάνουν τους fans των Διάσημων να ελπίζουν σε ακόμα περισσότερα έπαθλα και η Μυριέλλα Κουρεντή βρήκε νέο αντικείμενο ενδιαφέροντος, σύμφωνα πάντα με το Twitter.

Ο ενθουσιασμός της Μυριέλλας για τον Άρη έγινε viral στο Twitter



Έχοντας παραμείνει ανοιχτό το φλερτ ανάμεσα σε Μυριέλλα και Κατσαούνη, η είσοδος του Σοϊλέδη έκανε την Κουρεντή να τον υποδεχτεί σαν να έχει μπει στο παιχνίδι ο καλύτερός της φίλος.



Η νίκη του Άρη έναντι του Τσακατσούκα και ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε η Κουρεντή, έκανε το Twitter να μιλάει για ένα νέο φλερτ. Πάντως, ο παίκτης είναι ζευγάρι με την παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά, την οποία είχαμε δει και στο Happy Day, η οποία ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram με την εμφάνιση του αγαπημένου της στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ δημοσίευσε και screen shot από την τελευταία συνομιλία τους, προτού παραδώσει το κινητό του στην παραγωγή του ριάλιτι.

maria antona

.

Survivor: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και οι 2 νέοι συμπαίκτες του

Οι νέοι παίκτες:



Πέρα από τον Σοϊλέδη που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων, η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μπήκαν στην ομάδα των Μαχητών και ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε ότι αυτήν την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία αλλά θα πρέπει να αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες τους στα αγωνίσματα.

Είναι απορίας άξιο γιατί οι Μαχητές δεν είχαν τρία άτομα στην ενίσχυση της ομάδας τους, μιας και είχαν γίνει δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις αλλά και μία με εντολή γιατρού, εκείνη της Κρυσταλλίας.

Το χαρτάκι της Μυριέλλας ξεσήκωσε αντιδράσεις

Η Μυριέλλα, όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ κατάφερε να κλέψει από την παραγωγή, τη γραφίδα και χαρτί με σκοπό να γράψει γράμμα στον Κατσαούνη τονίζοντας:



«Θέλω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο για να του εξηγήσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν με άφησε να του εξηγήσω, να του ξεκαθαρίσω πράγματα που έχει πάρει εντελώς διαφορετικά, να του πω συγγνώμη αν τον πλήγωσα, που ήμουν τόσο ευσυγκίνητη με το θέμα του Τζον, να συμφιλιωθούμε και να είμαστε καλά ο ένας με τον άλλο. Θα δώσω κρυφά το γράμμα σε κάποιο αγώνισμα, θέλω να απαλύνω τον πόνο του και να φτιάξει το πράγμα γιατί είναι κρίμα να μην κοιταζόμαστε μεταξύ μας», τόνισε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα.

misthoforos

Πάντως, ο Μισθοφόρος του Survivor 2017, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, δίκασε την παραγωγή τονίζοντας πως όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιρναν τα χαρτιά από το Συμβούλιο για να φτιάξουν μια τράπουλα, η παραγωγή τα ζητούσε πάντα πίσω.

Δες τα σχόλια του κοινού για το Survivor παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει