Οι ατάκες της Δέσποινας Βανδή ρίχνουν φως στο παρασκήνιο του χωρισμού: «Τα πράγματα θέλουν φροντίδα»

Οι ατάκες της Δέσποινας Βανδή ρίχνουν φως στο παρασκήνιο του χωρισμού: «Τα πράγματα θέλουν φροντίδα»

«Εγώ θέλω να κάνω την αποκάλυψη, οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελίσσονται με τα χρόνια και με τα πράγματα που συμβαίνουν, η αγάπη μπορεί να υπάρχει αλλά ο έρωτας φεύγει», εξήγησε η Δέσποινα.

Τη λύση του γάμου τους γνωστοποίησαν στις 15 Ιουλίου 2021, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή με μια λιτή ανακοίνωση μέσω του manager της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου. Μετά από 18 χρόνια γάμου, 22 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε τότε η ανακοίνωση.

Οι ατάκες για τον έρωτα και την αγάπη που φεύγει

Δεν μίλησε ποτέ η Δέσποινα για την αιτία του χωρισμού από τον Ντέμη και έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με τη νέα της σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις, η Δέσποινα έχει κάνει και story μαζί με τον Βασίλη αλλά, στο θέμα του διαζυγίου της και τα όσα οδήγησαν σε αυτό, δεν μίλησε ποτέ, τουλάχιστον δημόσια.

Η εμφάνιση της 52χρονης τραγουδίστριας στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα» στο Open, φαίνεται πως ρίχνει φως στο γιατί έληξε ο γάμος της με τον Ντέμη.

vandi bisbikis omalos

2 φορές που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για τον χωρισμό της

Οι απορίες του Θεοφάνους άναψαν την κουβέντα

«Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας ποτέ», είπε ο Θεοφάνους με την Βανδή να απαντά:

«Εγώ θέλω να κάνω την αποκάλυψη, οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελίσσονται με τα χρόνια και με τα πράγματα που συμβαίνουν, η αγάπη μπορεί να υπάρχει αλλά ο έρωτας φεύγει», εξήγησε η Δέσποινα.

«Δεν θέλω να φεύγει ο έρωτας», είπε ξανά ο Θεοφάνους με τη Δέσποινα να λέει

«Αυτό πρέπει να το προσπαθούν οι άνθρωποι, όλα θέλουν την φροντίδα τους», ανταπάντησε η Δέσποινα.



Έδωσε απαντήσεις η Δέσποινα:

Στο τέλος της εκπομπής με τον Θεοφάνους, η Βανδή φρόντισε να εξηγήσει λίγο καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις και χαλάνε, σαν να ήθελε να μιλήσει και για τον δικό της γάμο και όσα έλαβαν χώρα πίσω από τις κλειστές πόρτες:

«Στα ίδια πράγματα γυρνάμε, λέει ο στιχουργός είδα πάνω σε ένα τραπεζάκι χαραγμένο το ς’ αγαπώ για πάντα. Κρατάει η αγάπη για πάντα», είπε ο Θεοφάνους με την Βανδή να λέει:

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε με ένα story στα σχόλια για την selfie με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Καταλήξαμε πως όλα τα πράγματα θέλουν φροντίδα για να κρατήσουν, ούτε η αγάπη κρατάει για πάντα. Εδώ ένα γλαστράκι έχεις και θέλει φροντίδα, το ίδιο και στις ανθρώπινες σχέσεις», είπε με νόημα η Βανδή.



Εν τω μεταξύ, η Βανδή έκανε και μια σπάνια εμφάνιση, ένα κοινό στόρι με την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία είχαμε καιρό να δούμε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης