Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποινές για παραβίαση κανόνων και το Twitter ψάχνει απαντήσεις

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποινές για παραβίαση κανόνων και το Twitter ψάχνει απαντήσεις

Ποιοι κανόνες παραβιάστηκαν τελικά στο Survivor 2022 και πώς θα τιμωρήσει η παραγωγή παίκτες και ομάδες. 

Το βράδυ της Κυριακής, οι δύο ομάδες του Survivor 2022 επέστρεψαν στον στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

To Survivor μετράει τις δυνάμεις του μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και ο Θανάσης Βισκαδουράκης που βοήθησε στο να φύγει ο Βαλάντης, ήταν τελικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από την ψήφο των συμπαικτών του.

Ο Βισκαδουράκης βγήκε υποψήφιος αφού πήρε 5 αρνητικές ψήφους, έναντι 4 που συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ την ατομική ασυλία για την εβδομάδα αυτή κέρδισε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Το έδωσε το χαρτάκι η Μυριέλλα

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήρθε και πάλι κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη και τα πλάνα με τους δύο παίκτες να μιλούν μεταξύ τους στα παρασκήνια του συμβουλίου του νησιού, έγιναν viral.

Η Μυριέλλα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως ο Γιώργος την άκουσε τελικά και η σχέση μεταξύ τους δείχνει να έχει φτιάξει.

Χαμός με τους Μαχητές:



Έχουν αρχίσει οι έριδες και στην παραλία των Μαχητών με την 22χρονη Ασημίνα να είναι εκείνη που δεν σταματά να κλαίει, ενώ όπως εξομολογήθηκε έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Το Twitter βλέπει νέο φλέρτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Άρη Σοϊλέδη (photos)

Θα μπει η Κάτια;

Μετά την είσοδο των τριών νέω παικτών, σχεδόν ένα μήνα μετά το ξεκίνημα του Survivor, όλοι απορούν για το αν θα δούμε ξανά την Κάτια Τραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Κάτια έχει αποκαλύψει πως γίνονται διαπραγματεύσεις με την παραγωγή του Survivor χωρίς όμως η παίκτρια να έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Έρχονται ποινές.


https://www.instagram.com/p/CZFuKlLJuBC

Το νέο τρέιλερ του Survivor άνοιξε την κουβέντα για ποινές που έρχονται. Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ανακοινώνει στους παίκτες πως θα έρθουν ποινές μιας και παραβιάστηκαν θεμελιώδεις κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Εκείνη τη στιγμή, το Twitter ξεκίνησε να αναζητά την αιτία των ποινών και να καταστρώνει σενάρια.



Κάποιοι χρήστες πιστεύουν πως η ποινή θα έρθει για την Μυριέλλα που έκλεψε την γραφίδα και το χαρτί. Άλλοι πάλι θεωρούν πως την ποινή θα λάβει η Ασημίνα που φαίνεται να βρίζει στη διάρκεια του αγωνίσματος. Άλλοι πάλι βλέπουν να τιμωρούνται μέλη από την ομάδα των Μαχητών που έφαγαν φαγητό που βρήκαν εκτός ορίων του ριάλιτι.

Δες όλα τα σενάρια παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει