Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της στο Instagram μετά τον χωρισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της στο Instagram μετά τον χωρισμό

Tα stories της Κατερίνας Καινούργιου φανερώνουν τη βαθιά μελαγχολία της παρουσιάστριας μετά τον χωρισμό.

Μπορεί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, να βρίσκεται πια καθημερινά στην κορυφή της τηλεθέασης, όμως η παρουσιάστρια στην προσωπική της ζωή περνάει μια φάση βαθιάς μελαγχολίας.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μόνη τους τελευταίους τέσσερις μήνες μετά και τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι που οι πρώτες φήμες χωρισμού έφτασαν τον Νοέμβριο, φαίνεται πως μετά τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης του δεν κατάφερε να παραμείνει ενωμένο κι έτσι ήρθε ο χωρισμός.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά και στην εκπομπή της για τον χωρισμό, επιβεβαιώνοντας πριν μερικές εβδομάδες την τυχαία συνάντηση με τον πρώην αγαπημένο της ενώ στη διάρκεια της εκπομπής είχε αποκαλύψει και τι συμβαίνει όταν χωρίζει.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως όταν εκείνη χωρίζει, οι πρώην της δεν θέλουν να την βλέπουν, αφήνοντας ένα υπονοούμενο και για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το τραγούδι -αφιέρωση:

xorismos melagxolia kainourgiou 3

Πάντως τα stories της Καινούργιου και το mood στο οποίο βρίσκονται δείχνουν πόσο πολύ παλεύει για να ξεπεράσει τον χωρισμό.
Μόλις χτες βράδυ, έκανε μια τρυφερή αφιέρωση με το τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη και του Νίνο «Ένας μεγάλος έρωτας» και έγραψε και τους στίχους οι οποίοι τονίζουν:

«Ένας μεγάλος έρωτας αυτό που ζήσαμε
Κουράστηκες και εσύ και εγώ, γι' αυτό χωρίσαμε
Είναι μεγάλος γολγοθάς να λες αντίο
Και από ένα τώρα εμείς, γίναμε δύο
Μα σ 'αγαπάω, μα σ' αγαπάω
Είναι τρελό να θέλω εγώ αλλού να πάω
Μα σ' αγαπάω και σου ζητάω
Μόνο για λίγο να μπορώ να σου μιλάω».
Σε ένα άλλο story από το Sex and the City υπάρχει η ατάκα:
«Ορισμένες φορές σκέφτομαι τι θα γινόταν αν δεν σε γνώριζα», έγραψε η Καινούργιου σε story.

Ο χρόνος που περνάει και η απόκτηση παιδιού

Με καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες την πρόθεση να καταψύξει τα ωάριά της:

«Το σκέφτομαι σοβαρά, έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς, σε πρόσφατες εξετάσεις η ΑΜΗ φάνηκε να είναι πολύ χαμηλή, σε βαθμό που οι γιατροί δεν ξέρουν αν θα μπορώ να κάνω παιδιά με φυσικό τρόπο αν δεν καταψύξεις τα ωράρια σου τώρα και κάνεις παιδί σε τρία με τέσσερα χρόνια, γίνομαι 37 πια», εξήγησε η Καινούργιου με την Σαλαγκούδη να συμφωνεί μαζί της, μιας και είχε το ίδιο θέμα.



«Στην Ελλάδα είμαστε πιο πίσω και ίσως δεν έχουμε βρει τον άντρα που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού μας, φτάνουμε στα 40. Σκεφτόμουν να το κάνω κι αυτόν τον μήνα αλλά ψυχολογικά ήμουν πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά και οι ορμόνες θα επηρεάσουν την ψυχολογία μου και θα είμαι πεσμένη κι εδώ. Δεν θέλω η κοιλιά μου να είναι πρησμένη γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν έχεις σε σχέση, το παιδί το σκέφτομαι ως τον καρπό ενός έρωτα, να μπω σε μια διαδικασία τέτοια χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, και σκέφτομαι λίγο πως μεγαλώνω και κοίταξε πέτυχα πολλά στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια», τόνισε η Κατερίνα με παράπονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη