Τρολάρισμα στο χιόνι για τις Άγριες Μέλισσες - Οι ηθοποιοί διασκέδασαν πριν τις δραματικές εξελίξεις

Κατερίνα Μπούσιου
Τρολάρισμα στο χιόνι για τις Άγριες Μέλισσες - Οι ηθοποιοί διασκέδασαν πριν τις δραματικές εξελίξεις

Ο Κωνσταντής σε κίνδυνο και ο Δούκας σε ανοιχτό πόλεμο με τον Ακύλα. Μέχρι να δούμε αυτές τις εξελίξεις, οι ηθοποιοί το έριξαν στον χιονοπόλεμο. 

Μυστικά σχέδια και συνομωσίες και πάλι στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, αλλά και λαχτάρες καθώς ο αγαπημένος μας Κωνσταντής θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του. Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, σήμερα στο παγωμένο λόγω θερμοκρασίας Διαφάνι, οι ηθοποιοί το έριξαν στο τραγούδι και από ορισμένους είχαμε και λίγη...γκρίνια για τις σημερινές δύσκολες συνθήκες στη μετακίνηση.


https://www.instagram.com/tv/CZG3-4Nt7j8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χιόνια στο καμπαναριό

Το σημερινό σκηνικό φυσικά και θυμίζει Χριστούγεννα και έτσι οι ηθοποιοί μας, δηλαδή η Αμαλία Καβάλη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο Δημήτρης Πλειώνης και ο...φαντάρος (με το κοστούμι του ρόλου του) Γιάννης Βασιλώτος το έριξαν στο τραγούδι με το «Χιόνια στο καμπαναριό...θα αποκλειστούμε εδώ», αλλά δεν άντεξαν και για πολύ λόγω του ψύχους και κλείστηκαν ξανά μέσα στο στούντιο ΚΑΠΠΑ όπου γίνονται τα γυρίσματα.


https://www.instagram.com/tv/CZGz5BjNW-H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δύσκολα κατάφεραν οι ηθοποιοί που είχαν σήμερα γύρισμα, όπως και τα μέλη της παραγωγής να φτάσουν μέχρι τα Σπάτα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Οι φανατικοί μηχανόβιοι όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, λόγω του κρύου αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για να φτάσουν έγκαιρα και κυρίως ζεστοί. Μόνο που ο Δημήτρης άρχιζε να βγάζει φωτογραφίες το χιονισμένο τοπίο που τον μάγεψε με αποτέλεσμα ο...γκρινιάρης συνεπιβάτης του Γιάννης Βασιλώτος να του κάνει παρατήρηση!



Ο Δούκας χωρίζει την Αντιγόνη λόγω του Κωνσταντή

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Μυρσίνη είναι πολύ τυχερή γυναίκα. Γιατί εκεί που είχε χάσει το παιχνίδι με τον Δούκα και ήταν ένα βήμα πριν χωρίσουν, όλα αλλάζουν ξαφνικά, όταν ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο του για να δολοφονήσει τον Κωνσταντή. Ο οποίος τραυματίζεται και χαροπαλεύει και αυτό καταφέρνει να φέρει κοντά την Μυρσίνη και τον Δούκα. Η Αντιγόνη παρόλο που τον έχει βοηθήσει πολύ στο σχέδιό του κατά του Ακύλα, κάνει το λάθος να τον πιέσει και έτσι εκείνος επιστρέφει δίπλα στη Μυρσίνη. Οριστικά; Όχι είναι η απάντηση. Δεν την αγάπησε πάλι τη Μυρσίνη, απλά κάνει μία υποχώρηση για χάρη του γιου του.


https://www.instagram.com/p/CY9saKALvII/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο σημερινό πάντως επεισόδιο και λίγο πριν ο Δούκας τα βάλει ανοιχτά με τον Ακύλα, ο Νικηφόρος είναι εκείνος που κάνει κατά μέτωπον επίθεση, αφού έχει ανακαλύψει τις ατασθαλίες του με το αεροδρόμιο. Όμως εκτός από τα επαγγελματικά, ο νεαρός Σεβαστός είναι αναγκασμένος να λύσει και τα προσωπικά του γιατί θα βρεθεί ξαφνικά ξανά ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Την Ασημίνα και την Ρένα την οποία έχει νουθετήσει καλά η Μυρσίνη. Ο Νικηφόρος όμως δεν θα πέσει τόσο εύκολα στην παγίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο Queen.gr: «Νοσούσα ήδη από κορονοϊό ενώ έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»

Η Λήδα Ματσάγγου στο Queen.gr: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και αντροχωρίστρα για τον ρόλο μου»