Snow ladies: Πρόλαβαν να το διασκεδάσουν μέσα στα χιόνια πριν το... μποτιλιάρισμα

Κατερίνα Μπούσιου
Snow ladies: Πρόλαβαν να το διασκεδάσουν μέσα στα χιόνια πριν το... μποτιλιάρισμα

Το χιόνι έφερε μποτιλιάρισμα στους δρόμους, αλλά πριν από αυτό, κάποιες γνωστές μας κυρίες πρόλαβαν να το χαρούν. Δούκισσα Νομικού, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπεκατώρου, Έλλη Κοκκίνου, Πέγκυ Ζήνα, Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Υβόννη Μπόσνιακ, Κατερίνα Γερονικολού και Μαρία Καβογιάννη είναι μερικές από αυτές. 

Μποτιλιάρισμα δίχως τέλος σήμερα στους περισσότερους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Αθήνας, ενώ η πόλη και όλη η χώρα, γνωρίζει για πρώτη φορά ένα πρωτόγνωρο κύμα χιονιά και κακοκαιρίας. Αρκετές παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και μέλη τηλεοπτικών παραγωγών ταλαιπωρήθηκαν με τις ώρες για να φτάσουν στα τηλεοπτικά στούντιο, ενώ κάποιες άλλες επώνυμες κυρίες που δεν είχαν γύρισμα ή παράσταση, πρόλαβαν να το χαρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτές η Δούκισσα Νομικού, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Μπεκατώρου, Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαρία Καβογιάννη.

tanimanidis bomba

Πτώση στα μαλακά και έξοδος με στυλ

Mε το γνωστό της χιούμορ, η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, έβαλε γάντια, σκούφο και κασκόλ και καλά προετοιμασμένη βγήκε στο δάσος που είναι απέναντι από το σπίτι της στο Βύρωνα... λιποθυμώντας λόγω ζέστης όπως έγραψε χιουμοριστικά.


https://www.instagram.com/p/CZHhkVpIN0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ένα λεπτό άντεξε να βγάλει μία φωτογραφία για να ικανοποιήσει τους followers της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς ακόμη και στα Νότια Προάστια στα οποία μένει τα τελευταία χρόνια, το κρύο ήταν τσουχτερό και το χιόνι αρκετό.


https://www.instagram.com/p/CZHFnUvoxee/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το πρωί είχε προειδοποιήσει μιλώντας προς τους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου πως θα της ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο σπίτι της στην Κηφισιά και αναζητούσε κάποιον για να την φιλοξενήσει! Περιμένοντας έξω από το studio Pro τον άνθρωπο της παραγωγής που θα την πήγαινε τελικά στο σπίτι, αποφάσισε να μας χαρίσει μία πόζα της, όπως πάντα ντυμένη με casual αλλά κομψό στυλ.


https://www.instagram.com/p/CZHUkBgoFgt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα Νομικού τόλμησε να βγει στον κήπο του σπιτιού της στα Βόρεια Προάστια γιατί όπως γράφει δεν μπόρεσε να αντισταθεί, αλλά μέσα από το παλτό, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, μάλλον φορούσε κάτι ελαφρύ, αποκαλύπτοντας τα γυμνά της πόδια. Τολμηρή.


https://www.instagram.com/p/CZHjNxwNV_d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακόμη πιο τολμηρή η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε το μπουρνούζι της και τις γόβες της και κάθισε αμέριμνη να παρακολουθεί τη χιονόπτωση. Καλά, μόνο για τις ανάγκες της φωτογράφησης το έκανε όλο αυτό γιατί δεν νομίζουμε ότι άντεξε παραπάνω από δύο λεπτά μέσα σε αυτό το κρύο.


https://www.instagram.com/p/CZHZe5Eqqwv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί και άλλες επώνυμες που τόλμησαν να κάνουν την διαφορά μέσα στο άσπρο μαγευτικό τοπίο. Ανάμεσά τους η Ζέτα Μακρυπούλια, η Πέγκυ Ζήνα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαριέττα Χρουσαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρολάρισμα στο χιόνι για τις Άγριες Μέλισσες - Οι ηθοποιοί διασκέδασαν πριν τις δραματικές εξελίξεις

Το video της ημέρας ανήκει στις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη - Οι επώνυμοι έμειναν σπίτι με τα παιδιά

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια