Survivor: Ασταμάτητα τα κλάματα της Μυριέλλας – Έξαλλο το Twitter μιλά για υποκρισία

Survivor: Ασταμάτητα τα κλάματα της Μυριέλλας – Έξαλλο το Twitter μιλά για υποκρισία

Δύο φορές έβαλε τα κλάματα η Μυριέλλα και οι fans του Survivor δεν… το άφησαν ασχολίαστο.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/1) οι δύο ομάδες του Survivor 5 επέστρεψαν στον στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Πριν γίνει αυτό, ωστόσο, προβλήθηκαν πλάνα του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή σε… τρυφερά τετ α τετ με την ίδια να εξηγεί στον συμπαίκτη της γιατί δεν του έδωσε το γράμμα που του έγραψε.

survivorgreece Poines

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποινές για παραβίαση κανόνων και το Twitter ψάχνει απαντήσεις

Η Μυριέλλα είπε στον Κατσαούνη πως όλα τα βλέμματα των συμπαικτών τους ήταν πάνω τους, θεώρησε πως θα προκαλέσει αντιδράσεις κι επιπτώσεις και στους δύο κι έτσι αποφάσισε να του δώσει το γράμμα άλλη στιγμή.



Η νίκη των Διάσημων και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από αρκετές νίκες μόνο σε έπαθλα φαγητού, ήρθε επιτέλους η στιγμή της νίκης της ομάδας των διασήμων στον στίβο μάχης. Οι κόκκινοι επικράτησαν των μπλε με σκορ 10-5 πανηγυρίζοντας για την επιτυχία τους.

https://www.instagram.com/tv/CZIHhovp77D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολούθησε αγώνισμα ατομικής ασυλίας στους Μαχητές στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας που με τη σειρά του υπέδειξε υποψήφια από την ομάδα του την Ασημίνα. Οι Μαχητές, στη συνέχεια, ψήφισαν βγάζοντας υποψήφια για αποχώρηση τη Σοφιάννα, ενώ η Μυριέλλα επέλεξε την Αθηνά.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι πλέον ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η ποινή του Γιάννη Τσολάκη

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Τσολάκης από την ομάδα των μαχητών παραβίασε κανόνα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Όπως είπε ο παρουσιαστής, μπροστά στα μάτια της παραγωγής ο Γιάννης πήρε και ήπιε ένα ποτήρι καφέ που βρήκε παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί.



Συνεπώς, θα έχει ποινή η οποία είναι… η απαγόρευση συμμετοχής στα επόμενα τρία έπαθλα φαγητού ή επικοινωνίας των Μαχητών.

Εις διπλούν… κλάματα για τη Μυριέλλα

Στο χθεσινό επεισόδιο (24/1), η Μυριέλλα πρωταγωνίστησε για τα… δάκρυά της. Η 34χρονη παίκτρια έβαλε δύο φορές τα κλάματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, τη μία γιατί έφερε στον νου της τον μπαμπά της και τη δεύτερη, γιατί δεν ήθελε ουσιαστικά να αναφέρει κανέναν από την ομάδα της ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα αφιέρωσε τη νίκη της στον μπαμπά της, Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή θυμήθηκε πως πάντα εκείνος της έλεγε ότι είναι πρωταθλήτρια.



Τη δεύτερη φορά, η Μυριέλλα ήρθε σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού και έβαλε τα κλάματα, καθώς -όπως είπε- δεν θέλει κανένας από την ομάδα της να φύγει. Η ίδια επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Αθηνά μόνο και μόνο γιατί τη νιώθει να είναι λίγο πιο μακριά, και όχι γιατί δεν τη θέλει.



Τα δύο αυτά περιστατικά με τα δάκρυα έκαναν… έξαλλο το Twitter που – μεταξύ άλλων- μίλησε για υποκρισία εκ μέρους της Μυριέλλας.

Δες τα πιο χαρακτηριστικά tweets στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ