Γη της ελιάς: Η απόπειρα... μαϊμού της Αρετής και τα σχόλια στο Twitter - Ο Ανέστης εκτός εαυτού

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η απόπειρα... μαϊμού της Αρετής και τα σχόλια στο Twitter - Ο Ανέστης εκτός εαυτού

Η δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας της Αρετής έφερε τρελό γέλιο στο κοινό στο Twitter και τα σχόλια ήταν ξεκαρδιστικά!

Η συνεχής απόρριψη του Στάθη οδήγησε την Αρετή σε κάτι ακραίο στη Γη της ελιάς, καθώς έφτασε στο σημείο να πάρει χάπια (2,3 μη φανταστείς! Τα υπόλοιπα τα πέταξε στην τουαλέτα και άφησε το άδειο μπουκαλάκι δίπλα της για να νομίσουν πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!) προκειμένου να τρομάξει τον Στάθη και να τον «αναγκάσει» να γυρίσει και πάλι κοντά της. Όπως καταλαβαίνεις, το κοινό στο Twitter βρήκε εντελώς γελοία την... και καλά απόπειρα αυτοκτονίας της Αρετής και τα σχόλια ήταν άκρως ξεκαρδιστικά!

Εν τω μεταξύ, ο Ανέστης επιτίθεται για ακόμη μία φορά στην Ευτυχία μέσα στο ίδιο της το σπίτι, απειλώντας την πως θα τη σκοτώσει!

gi tis elias 73 copy

Γη της ελιάς: Το κοινό πανηγυρίζει για την επιστροφή της Βασιλικής! Ο Ισίδωρος σε δύσκολη θέση

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Αρετής και οι τύψεις της Βασιλικής

Η Αρετή προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκβιάσει ψυχολογικά τον Στάθη, με τελευταία της προσπάθεια την απόπειρα αυτοκτονίας. Στο αποψινό επεισόδιο (25/1/22), ο Στέφανος - ο οποίος ως γνωστόν της έχει τεράστια αδυναμία - κατηγορεί τον πατέρα του για αυτό που της συνέβη και του επιρρίπτει ευθύνες, κάνοντάς τον να νιώθει άσχημα για ακόμη μία φορά.


https://www.instagram.com/tv/CZIVSuPIHmF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χάιδω λέει στη Βασιλική τα άσχημα νέα για τη μητέρα της, την Αρετή, με αποτέλεσμα να νιώθει απίστευτες τύψεις, καθώς πιστεύει πως εκείνη φταίει για την απόπειρα. Έλα, όμως, που την Αρετή το τελευταίο πράγμα που την ενδιαφέρει πλέον είναι η κόρη της, καθώς ο χωρισμός της από τον Στάθη τής έχει στοιχίσει όσο τίποτα άλλο.

Η Ελένη χωρίζει τον Ανέστη

Ο Ανέστης δε βάζει μυαλό και συνεχίζει να πίνει αλκοόλ. Η Ευτυχία λέει στην Ελένη ότι ο Ανέστης την κακοποιούσε όταν ήταν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ελένη το συζητά με τον Ανέστη και περιμένει μια ειλικρινή εξήγηση από αυτόν. Εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού, μπουκάρει στο σπίτι της Ευτυχίας και την πιάνει από τον λαιμό, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση του με την Ελένη.



Ωστόσο, η Ελένη πονηρεύεται και θα προσπαθήσει να μάθει κι άλλα για εκείνον, τα οποία θα την οδηγήσουν στο να απομακρυνθεί μία και καλή από τον Ανέστη.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την απόπειρα της Αρετής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: