Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα παίζει με το χιόνι – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα παίζει με το χιόνι – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Ελένη απαθανάτισε τη μικρή της κόρη να ευχαριστιέται το μαγικό, χιονισμένο τοπίο!

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε πολλά προβλήματα κυρίως στον νομό Αττικής με πολίτες να μένουν ως και για 20 ώρες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους κι άλλους να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα όλη τη νύχτα. Το κύμα ψύχους, ωστόσο, έφερε μαζί του κι ένα… μαγικό σκηνικό, το οποίο οι celebrities και τα παιδιά τους έσπευσαν να ευχαριστηθούν.

Ανάμεσα σε πολλούς, λοιπόν, και η Ελένη Μενεγάκη απαθανάτισε την κόρη της, Μαρίνα, να παίζει με το χιόνι και το κατοικίδιο της οικογένειας.

menegaki

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Το παιχνίδι της Μαρίνας στο χιόνι και η εξομολόγηση

Μια φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπο της ανήρτησε στο Instagram πριν λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA απαθανάτισε τη μικρή Μαρίνα να είναι ντυμένη καλά, με σκούφο και χοντρό μπουφάν, και να παίζει με το κατοικίδιό της.

https://www.instagram.com/p/CZJT8pRsk3A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη παραδέχθηκε, μάλιστα, στο post της πως πρώτη φορά βλέπει τόσο χιόνι. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ΜΑΡΙΝΑ και ο Σούμο παίζουν στον χιονισμένο μας κήπο ! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι».

Η δύσκολη Δευτέρα και η απουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την εκπομπή

Για πολύ κόσμο η χθεσινή μέρα (24/1) ήταν εξαιρετικά δύσκολη με κάποιους να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους μην μπορώντας να φτάσουν στις δουλειές τους. Αυτό έπαθε και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει από το Μαρούσι στο στούντιο της εκπομπής.



«Κάποιοι καταφέραμε να’ ρθούμε, κάποιοι άλλοι όχι και πήραμε από τους διπλανούς μας (από το Mega Καλημέρα τον Θανάση Πάτρα)… Ο Ουγγαρέζος από το Μαρούσι δεν κατάφερε να έρθει… Εγώ έβγαλα φωτογραφία στον κήπο μου και είπα ‘’αχ τι ωραία το χιονάκι’’ και όταν πήγα να φύγω είπα ‘’πού πας καλέ’’. Δεν είχα αλυσίδες, αλλά έχω χοντρό αυτοκίνητο και περνάει! Αν δεν έχετε δουλειές, μείνετε σπίτι σας, επιμένω! Ήμουν πόση ώρα στον δρόμο εδώ στο στούντιο και έλεγα τι θα γίνει θα φτάσω. Γιατί δεν προχωράει, και ήταν μόνο ένα λεωφορείο μπροστά, αλλά ήθελε τον χρόνο του λόγω του χιονιού», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια όταν εμφανίστηκε on air.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ