Σασμός: Ο φόνος φέρνει κοντά Βασιλική και Μαθιό κι εκείνος παίρνει την απόφαση να παραδοθεί

Σασμός: Ο φόνος φέρνει κοντά Βασιλική και Μαθιό κι εκείνος παίρνει την απόφαση να παραδοθεί

Η Καλλιόπη γίνεται ασπίδα προστασίας για τον Μαθιό, αλλά θέλει να προστατεύσει και τον Αστέρη.

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο (24/1) του Σασμού στον ALPHA με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη δολοφονία του Πετρή Βρουλάκη από τον Αστέρη Σταματάκη.

Μετά τη φυγή, λοιπόν, της Σεμίνας και του Αστέρη από τον τόπο του εγκλήματος, σήμερα θα δούμε τον Μαθιό να ψάχνει εναγωνίως τον αδελφό του, και να τον βρίσκει κρυμμένο σε σπηλιά στο βουνό, σε απόγνωση.

asteris

Σασμός: Όλα αλλάζουν - Η τιμωρία της Καλλιόπης, η σωτηρία του Αστέρη και η οργή του Μαθιού

Η Μαρίνα στο νεκροτομείο, η Καλλιόπη ασπίδα για τους γιους

Η Μαρίνα Βρουλάκη, μετά τα μαντάτα που της έφερε η Κατερίνα για τον φόνο του Πετρή, θα βρεθεί στο νεκροτομείο για την αναγνώρισή του. Δίπλα της θα σταθεί ο αστυνόμος, ο Αντώνης, στον οποίο βέβαια η Μαρίνα κρατά ακόμα θυμό. Στήριγμά της, όμως, θα είναι και ο Άγγελος, ο γιατρός του χωριού, που υπήρξε στενός φίλος του Πέτρου.

https://www.instagram.com/tv/CZIFsAdlZDx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη θα γίνει ασπίδα για τους γιους της μα περισσότερο για τον Μαθιό. Η καπετάνισσα αφήνει στην άκρη τον θρήνο, παίρνει στροφές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τα παιδιά της. Ο Μαθιός είναι έτοιμος να παραδοθεί με την Καλλιόπη να του απαγορεύει να πάει στην αστυνομία.

Την ίδια ώρα οι ενοχές του, που είναι πλέον αβάσταχτες, τον οδηγούν στην αγκαλιά της Βασιλικής, που είναι η μόνη του παρηγοριά.

Η κηδεία του Πετρή και οι φόβοι για νέο κύκλο αίματος

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα παρακολουθήσουμε την κηδεία του αδικοχαμένου Πετρή. Το χωριό γεμίζει με συγγενείς της οικογένειας Βρουλάκη από το Ηράκλειο- που είχαμε δει και στα πρώτα επεισόδια του Σασμού- , η Μαρίνα σπαράζει για τον χαμό του γιου της, ενώ όλοι φοβούνται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητά από τα ξαδέλφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο και να µη συνεχίσουν αυτό το λουτρό αίματος.



Την ίδια ώρα ο Αστέρης θέλει να παραδοθεί στην αστυνομία για το κακό που έκανε, πράγμα το οποίο κάνει αμέσως μετά την κηδεία με το νέο να σκάει σαν «βόμβα» στο χωριό.

Η Θοδώρα θρηνεί – Το τελεσίγραφο του Γιώργη

Στα νέα του θανάτου του Πετρή η Θοδώρα καταρρέει. Αμέσως μετά τον γάμο της, θρηνεί τον άνθρωπο που πραγματικά αγάπησε, νιώθει ταυτόχρονα όμως και τύψεις για όλα όσα προκάλεσε, έχοντας απέναντί της έναν… άλλο Γιώργη. Ο άντρας που μόλις παντρεύτηκε γίνεται άλλος άνθρωπος!

Η Θοδώρα έχει πια μπροστά της έναν απότομο Γιώργο, ο οποίος της λέει να κάτσει στο σπίτι να κλαίει και να ξεχάσει τον άντρα που ήξερε μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο Μανώλης, εξαιτίας του οποίου σκοτώθηκε ο Πέτρος, συνεχίζει να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή, ακόμα κι όταν βλέπει απαρηγόρητη την αδελφή του, Θοδώρα.

thodora

Κι ενώ, λοιπόν, περιμένεις εναγωνίως τις αποψινές εξελίξεις- βάζουμε στοίχημα για αυτό- δες στην gallery τα tweets που αποθέωσαν τις ερμηνείες των ηρώων. Το Twitter πραγματικά υποκλίθηκε στους ηθοποιούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ