Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζονται στα χιόνια με τα δίδυμα (photo)

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζονται στα χιόνια με τα δίδυμα (photo)

Οι «Άγγελοι του Σάκη» μαζί σε μία χιονισμένη φωτογραφία.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε στο διάβα της πολύ χιόνι, για το οποίο κατά γενική ομολογία κανείς δεν ήταν έτοιμος. Σύσσωμος ο κόσμος που ήταν τυχερός να βρίσκεται στη θέρμη και την ασφάλεια του σπιτιού του, γρήγορα φόρεσε τα πιο ζεστά του ρούχα και βγήκε έξω για να απολαύσει το λευκοντυμένο τοπίο. Κάπως έτσι, όλο το Instagram γέμισε με φωτογραφίες των celebrities -και μη- στα χιόνια.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασαν γρήγορα στα προφίλ τους φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους στο παχύ χιόνι. Τους είδαμε αγκαλιά, τους είδαμε με τους φίλους τους, όμως, μάλλον δεν περιμέναμε την πρόσφατη ανάρτηση που τους δείχνει αγκαλιά με τα δίδυμα κοριτσάκια τους, Αριάνα και Φιλίππα.

https://www.instagram.com/p/CZMMktVrsrS

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης με τα δίδυμα κοριτσάκια τους στα χιόνια

Σήμερα (26/1), λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη στα χιόνια και στην αγκαλιά του βρίσκονταν οι δίδυμες κορούλες τους. Μάλιστα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς βλέποντας το θέαμα σχολίασε στη σύζυγό του «Οι Άγγελοι του Σάκη».

xristina mpompa sakis tanimanidis diduma xionia

Χριστίνα και Σάκης είναι «ερωτευμένοι» με τα μωρά τους

Χριστίνα και Σάκης είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς και μιλούν δημόσια για την αγάπη και τον ενθουσιασμό που νιώθουν για τα μωρά τους. Πρόσφατα, όταν η Μπόμπα εμφανίστηκε στη φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου με ροζ χρώμα, είπε στους δημοσιογράφους:

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας, έχασα 15 κιλά όταν βγήκα από το μαιευτήριο, αλλά μου μένουν ακόμα 10. Είναι διαφορετική η προτεραιότητα που έχω. Γυμναστική κάνω όταν κοιμούνται οι μικρές», είπε συνέχισε για τον Σάκη: «Ο Σάκης είναι φανταστικός μπαμπάς και τις προσέχει πολύ, έχει έρωτα με τα κορίτσια».



Η Μπόμπα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πόσο μαγικά την κάνει να νιώθει η εμπειρία του θηλασμού: «Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου... αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;). Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε στις κόρες του και το video στο Instagram είναι το highlight της ημέρας

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα κιλά που θέλει να χάσει και το τρίτο παιδί

Χριστίνα Μπόμπα: Το σοκ μετά τη γέννηση των διδύμων και η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη σήμερα