Σασμός: Ο Μαθιός «καρφώνει» την Καλλιόπη και χαλάει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός «καρφώνει» την Καλλιόπη και χαλάει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη

Φρένο στα επικίνδυνα σχέδια της μητέρας του βάζει ο μεγάλος της γιός, μόλις παραδίδεται ο Αστέρης. Η εγκυμοσύνη της Αργυρώς και η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη. 

Η τελευταία πράξη ενός φόνου αλλά και η αρχή ενός άλλου διαφορετικού κόσμου για όλους τους ήρωες μας στον Σασμό στον Alpha, ξεκινά από απόψε το βράδυ. Η κηδεία του Πέτρου σημάνει την έναρξη για νέες εξελίξεις, για αλλαγές χαρακτήρων και για επικίνδυνες αποστολές. Ο κίνδυνος είναι συνώνυμος με την ιδιοσυγκρασία της Καλλιόπης που πια δεν υπολογίζει τίποτε, όταν μαθαίνει ότι ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία. Όμως κάπου εκεί θα επικρατήσει ο Μαθιός έστω και με πονηρό τρόπο, για να προστατέψει τον αδελφό του. Τα βλέμματα όλων στρέφονται πια και στην Αργυρώ. Αδελφή του θύματος και σύντροφο του δολοφόνου. Και στην Σεμίνα σύντροφο του Πέτρου.Το spoiler για την εγκυμοσύνη της Αργυρώς

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της εκπομπής Happy Day και απάντησε στις απορίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και των συνεργατών της. Αρχικά για την φήμη ότι θα μείνει έγκυος στη σειρά: «Αυτό το είδα να γράφεται αλλά δεν το έχω διαβάσει στο σενάριο», όπως δήλωσε. Η μόνη εξέλιξη που θα δούμε προς το παρόν είναι η επαφή της με την Σεμίνα, την μοναδική αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του αδελφού της, η οποία στο σημερινό επεισόδιο θα της τηλεφωνήσει για να της ζητήσει να συναντηθούν και να της αποκαλύψει το μυστικό της συμπλοκής: «Όχι ακόμη δεν θα μου πει. Δεν θα το κρατήσει όμως για τον εαυτό της, θα μου το πει λίγο πιο μετά».Βέβαια όταν η Σεμίνα της μιλήσει, θα καταλάβει πως όλο το λάθος του φόνου δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στον Αστέρη. Θα αλλάξει η στάση της απέναντί του; Όπως λέει η Χριστίνα: «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του…».Το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη

Ο Μαθιός σήμερα θα αναζητήσει στο βουνό τον αδελφό του για να τον φυγαδεύσει, αλλά θα είναι αργά. Και μάλιστα θα τον παρακολουθήσει η αστυνομία. Ο Αστέρης καταρρακωμένος περνά το κατώφλι του γραφείου του Φραγκιαδάκη και παραδίδεται. Είναι όμως παραδομένος και σε έναν άλλο κόσμο. Δεν θέλει ούτε δικηγόρο, ούτε υπεράσπιση και θέλει απλά να του επιβληθεί η πιο βαριά τιμωρία. Ακόμη και ο αστυνόμος θα παραξενευτεί με τη στάση του, αλλά θα το εκτιμήσει. Είναι ο πρώτος που θα του πει κάποια λόγια παρηγοριάς.


https://www.instagram.com/p/CZNTfHKAcWF

Μόλις το νέο γίνεται γνωστό, η Καλλιόπη γίνεται έξω φρενών. Δεν θα τον αφήσει με τίποτε να σαπίσει στη φυλακή. Μάλιστα τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και τον νουθετεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του και να υποστηρίξει πως όλα τα προκάλεσε ο Πέτρος. Ο Αστέρης όμως δεν πείθεται. Είναι πια μακριά από όλα αυτά. Τότε εκείνη όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα βάλει μπροστά ένα επικίνδυνο σχέδιο. Θα επιστρατεύσει μία ομάδα για να απαγάγουν τον Αστέρη κατά τη μεταφορά του από τον ανακριτή. Ο Μαθιός αρχικά συμφωνεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνος που θα ναυαγήσει το όλο σχέδιο και η επιχείρηση απόδραση και απαγωγή δεν θα υλοποιηθεί. «Καρφώνει» την πληροφορία και η Καλλιόπη μπαίνει στη θέση της. Θεούς και Δαίμονες καταριέται η καπετάνισσα, χωρίς όμως να ξέρει πως ο Μαθιός κρύβεται πίσω από όλα αυτά, ο οποίος δεν εγκρίνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει η μητέρα του την κατάσταση. Άλλωστε ακόμη δεν της έχει συγχωρήσει πως εκείνη έβαλε φωτιά και οδήγησε τον Αστέρη σε αυτή την ανεξέλεγκτη πια κατάσταση. Τώρα δεν θα την αφήσει να θέσει σε κίνδυνο και τη ζωή του.

Πως θα αλλάξουν όμως όλες οι σχέσεις των ηρώων μας στη σειρά; Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

Σασμός: Συγκλονίζει η Καλλιόπη και αποκαλύπτει γιατί δολοφονεί τη Βασιλική - Ομολογεί ο Μαθιός

Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα συγκρούονται και το Twitter γίνεται έξαλλο

DPG Network