Γη της ελιάς: «Κόκκινο πανί» οι Καπερνάροι για το Twitter! Ο Ιάκωβος διώχνει κακήν κακώς τον Δημήτρη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: «Κόκκινο πανί» οι Καπερνάροι για το Twitter! Ο Ιάκωβος διώχνει κακήν κακώς τον Δημήτρη

Οι Καπερνάροι απορρίπτουν για ακόμη μία φορά τη Βασιλική και εκείνη ξεσπά σε λυγμούς. Ο Δημήτρης πάει να «ψαρέψει» τον Ιάκωβο, αγνοώντας ότι γνωρίζει τα πάντα για εκείνον και την Αθηνά!

Αγύριστα κεφάλια φαίνεται πως είναι οι Καπερνάροι στη Γη της ελιάς, αφού δε λένε με τίποτα να συγχωρήσουν, ή έστω να ακούσουν, τη Βασιλική και να της δώσουν μία ευκαιρία να τους εξηγήσει πώς οδηγήθηκε στο γάμο της με τον Φίλιππο. Τόσο ο Στάθης όσο και η Αρετή βγάζουν στην κόρη τους τον πιο σκληρό τους εαυτό, ενώ ο Στέφανος κρατά μία απόσταση, αλλά δε δείχνει καθόλου διατεθειμένος να έρθει σε επαφή με την αδερφή του.

Η στάση των Καπερνάρων και η πίκρα που παίρνει η Βασιλική εξαιτίας τους, ενώ μάλιστα είναι έγκυος, έχει κάνει το κοινό στο Twitter να εναντιωθεί απέναντι στην οικογένεια και να είναι έξαλλο μαζί τους.

gi tis elias 109

Γη της ελιάς: Η Μέλπω προκάλεσε... νευρικό γέλιο στο Twitter! Η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της

Ο Στάθης τρέχει στη Βασιλική, αλλά όχι για καλό

Στο αποψινό επεισόδιο (27/1/22), η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της για να αντιμετωπίσει την οικογένειά της, αλλά η Αρετή της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα. Τόσο ο Στέφανος όσο και η Αρετή και ο Στάθης, νιώθουν προδωμένοι από την επιλογή της Βασιλικής να φύγει κρυφά και να παντρευτεί τον Φίλιππο Στεφανέα και δε δείχνουν να έχουν καμία πρόθεση να τη συγχωρήσουν, ή έστω να δείξουν κάποια κατανόηση.


https://www.instagram.com/p/CUw6Si_IIkW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την επίσκεψη της Βασιλικής στο πατρικό της, ο Στάθης πηγαίνει να τη βρει στο σπίτι της Χάιδως και του Φίλιππου προκειμένου να μιλήσουν, ωστόσο ούτε και αυτή η συζήτηση δεν έχει αίσιο τέλος. Ο Στάθης τής ανακοινώνει ότι την ξεγράφει οριστικά και εκείνη πλαντάζει στο κλάμα. Οι μόνοι που της συμπαραστέκονται σε όλο αυτό είναι ο Φίλιππος και η Χάιδω, η νέα της οικογένεια.

Έξαλλος ο Ιάκωβος με τον Δημήτρη

Ο Ισίδωρος δε λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού και όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.



Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι εκείνος ξέρει τα πάντα για τη σχέση τους.

Μόλις αντιλαμβάνεται ο Ιάκωβος πως ο Δημήτρης πάει να τον «ψαρέψει», γίνεται έξαλλος μαζί του και τον διώχνει από το σπίτι του κακήν κακώς.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets των τηλεθεατών που τα βάζουν με την την οικογένεια των Καπερνάρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: