Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιτροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor. Οργιάζει το Twitter.

Μετά το θρίλερ με την αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη και την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη από το Survivor 2022, ένα είναι το θέμα συζήτησης των Survvior fans στο Twitter: Η Κάτια Ταραμπάνκο και η επιστροφή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλά έχει ακουστεί για την επιστροφή της Κάτιας στο Survivor και πρώην παίκτρια αλλά και πάλαι ποτέ Greece's Next Top Model, έχει πάρει ήδη τον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο.

Το θρίλερ με την επιστροφή της Κάτιας:



Τον τελευταίο μήνα, η Ταραμπάνκο έκανε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή του Survivor για τον τρόπο και το χρηματικό ποσό που θα έπαιρνε για να επιστρέψει, με τις φήμες να την θέλουν να λαμβάνει 7000 ευρώ ανά εβδομάδα για να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και το δικαίωμα της οικειοθελούς αποχώρησης χωρίς την ρήτρα που έχουν οι υπόλοιποι παίκτες που θα ζητήσουν να αποχωρήσουν.

Θόλωσε τα νερά η μαμά της Κάτιας:

Μιλώντας πριν μια εβδομάδα στην εκπομπή Super Κατερίνα, η μαμά της Κάτιας, Ναταλία Χαβράχ είχε υποστηρίξει πως δεν γνωρίζει κάτι για το Survivor ενώ είχε εξηγήσει πως η ίδια δεν θα ήθελε να δει την κόρη της ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν ξέρω ότι θα μπει στο παιχνίδι. Εγώ ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει. Της έγινε πρόταση και περιμένει. Δεν θέλω να τη δω ξανά στο Survivor, ήταν ταλαιπωρία. Την περιμένω εδώ σήμερα», είχε τονίσει η μαμά της Κάτιας. Μαμά και κόρη είχαν περάσει άλλωστε ένα σύντομο ταξίδι μαζί εκτός Αττικής, ταξιδεύοντας ως την Αιδηψό, με την κυρία Ναταλία να κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της με μπικίνι.

natalia xabrax

Το Story από τη Ζυρίχη της Ελβετίας:

Kι ενώ η Κάτια δεν φαίνεται να προλαβαίνει να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης αυτή την εβδομάδα, οι φήμες την θέλουν να μπαίνει τελικά στο Survivor μέσα στον Φεβρουάριο, αλλάζοντας για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν μερικές ώρες η Κάτια βρέθηκε στο Old Fashion Bar, της Ζυρίχης, στο κέντρο της πόλης όπου απόλαυσε το ποτό της και ανέβασε τα σχετικά stories στο Instagram.

Για όσους γνωρίζουν καλά, η Ζυρίχη αποτελεί ενιδάμεσο σταθμό για πτήσεις προς το νησί του Άγιου Δομίνικου με απευθείας πτήσεις για την Punda Cana, την πλέον τουριστική περιοχή του νησιού της Καραϊβικής.


Tην ίδια ώρα όμως, φαίνεται πως η Κάτια έχει καλούς φίλους της και ιδιοκτήτες στούντιο τατουάζ στην Ζυρίχη, με τους οποίους και δείπνησε. Μένει να δούμε αν θα αφήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, στα οποία έφερε και καλούδια- φέτα και ελιές από την Ελλάδα- και θα πετάξει για την Καραϊβική ή αν θα παραμείνει στην Ζυρίχη όπου υπάρχει και μια σχέση που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της Κάτιας.

zirixi1
zirixi1
zirixi1



Η αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor το 2021




Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Κάτια Ταραμπάνκο, είχε αποχωρήσει λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μήνα διαμονής στο Survivor την περσινή σεζόν, εξαιτίας της μεάλης απώλειας βάρους αλλά κι ενός αυτοάνοσου που δεν την επέτρεψε να παραμείνει στο νησί, εξηγώντας πως το ριάλιτι επιβίωσης παραμένει για εκείνη ένα ανοιχτός λογαριασμός.

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor; Όλο το παρασκήνιο




https://www.instagram.com/p/CKmPv80AyPc

Τι λέει το Twitter; Δες την παρακάτω gallery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter

Survivor: Ασταμάτητα τα κλάματα της Μυριέλλας – Έξαλλο το Twitter μιλά για υποκρισία

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατάλαβε πως η Μυριέλλα έχει αγόρι: Τα επικά σχόλια στο Twitter