Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Kim Kardashian και Kanye West έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και οι εξελίξεις είναι συνεχείς.

Πάνε αρκετοί μήνες πια από τότε που η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον (Kan)Ye West. Παρά το ότι στην αρχή ο ράπερ έκανε δηλώσεις στις οποίες εξέφραζε την επιθυμία του να ξαναγίνουν οικογένεια, αυτό δε φαίνεται να αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο στον άμεσο ορίζοντα. Η Kim πρώτη προχώρησε τη ζωή της με τη σχέση της με τον Pete Davidson και, το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός Julia Fox μπήκε δυναμικά στη ζωή του West με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους.

https://www.instagram.com/p/CYzwGOCIx6B

Συγκατοίκηση για Kim Kardashian και Pete Davidson

Kim και Pete δείχνουν να περνούν υπέροχα μαζί και κάθε τους δημόσια έξοδος δίνει τα vibes ενός μεγάλου έρωτα. Όποτε ο φωτογραφικός φακός τούς έχει πετύχει, χαμογελάνε, παίζουν και διακατέχονται από έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Τα νεότερα από το «μέτωπο», όμως, τώρα αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι τόσο καλά που το ζευγάρι ετοιμάζεται να συγκατοικήσει. Σύμφωνα με το US Weekly, ο ίδιος ο Pete ψάχνει πυρετωδώς σπίτι στο Los Angeles για να στεγάσει τον έρωτά του με την Kim.

«Ο Pete περνάει περισσότερο χρόνο στο L.A. για να είναι κοντά στην Kim και ψάχνει να βρει σπίτι εκεί. Σίγουρα σοβάρεψαν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά πηγή στο Μέσο. Και αυτό καθόλου δε μας παραξενεύει, αφού πράγματι το celebrity couple τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια μαζί. Μέχρι και στο πάρτι του Jeff Bezos πήγαν μαζί και έπειτα κατέληξαν σε ξενοδοχείο στο Beverly Hills, όπως ανέφερε το TMZ.



Η Julia Fox θέλει να γίνει… η νέα Kim

Όσον αφορά στον Kanye West και την Julia Fox, εκ πρώτης φαίνεται πως και αυτό το ζευγάρι δένεται όλο και περισσότερο όσο περνάνε οι εβδομάδες. Η δε ηθοποιός αδιαφορεί πλήρως για όσους την κατηγορούν ότι προσπαθεί να αντιγράψει την Kim.

He’s got a type: Οι κοπέλες του Kanye West λατρεύουν αυτό το συγκεκριμένο outfit! Τυχαίο;

Για την ακρίβεια, προσπαθεί να κάνει ό,τι πιστεύει ότι θα κάνει πιο ευτυχισμένο τον West ή τουλάχιστον αυτό ακριβώς ισχυρίζεται πηγή στο Hollywood Life. «Η Julia απλώς θέλει να κάνει τον Kanye ευτυχισμένο», είπε χαρακτηριστικά, με μία δεύτερη πηγή να συμπληρώνει: «(Η Julia) έχει πετύχει πολλά. Ξέρει πού μπλέκει με το να βγαίνει με τον Kanye και τις συγκρίσεις που θα της κάνουν. Είναι μία δυνατή γυναίκα που καταφέρνει πράγματα και γι’ αυτό αρέσει τόσο στον Kanye. Δεν αγχώνεται με τον εξωτερικό θόρυβο και ανυπομονεί για τα όσα μπορεί να κάνει προχωρώντας με τον Kanye».

Ο Kanye West βγαίνει με την Julia Fox αλλά θέλει πίσω την Kim Kardashian

Ένας από τους λόγους πρόκλησης σχολίων περί αντιγραφής είναι η Εβδομάδα Μόδας. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι και παρακολούθησε αρκετά από τα σόου των σχεδιαστών. Η αγάπη του West για τη μόδα, άλλωστε, είναι γνωστή, σχεδιάζοντας και εκείνος δικά του ρούχα. Η Fox, όμως, στις εμφανίσεις της φόρεσε τις mirror boots από Balenciaga που λάτρεψε η Kim Kardashian, μέχρι και το ίδιο φόρεμα που φόρεσε η reality star στα 40α γενέθλια του John Legend.





Τυχαίο ή προμελετημένο; Θα δούμε στην πορεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: