Γη της ελιάς: H Mυρτάλη πήρε επιτέλους την απόφαση να χωρίσει και το κοινό στο Twitter την αποθέωσε

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: H Mυρτάλη πήρε επιτέλους την απόφαση να χωρίσει και το κοινό στο Twitter την αποθέωσε

Ιάκωβος και Αθηνά φοβούνται το σκάνδαλο που θα προκαλέσει ο δεσμός τους. 

Οι φαν της σειράς δεν ένιωσαν και μεγάλη έκπληξη με το ξέσπασμα της Μυρτάλης κατά του Στέφανου στο χθεσινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς στο Mega. H αντίδρασή της με τη συνεχή απουσία του για να είναι συνεχώς στο πλευρό της μητέρας του Αρετής, ήταν απόλυτα δικαιολογημένη και τα θετικά σχόλια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα social media. Επιτέλους αντιστάθηκε! Ένας ακόμη ήρωάς μας, ο Ιάκωβος, που είναι η φωνή της λογικής, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την Αθηνά γνωρίζοντας την μητέρα της, αλλά τα εμπόδια μέχρι να γίνουν ζευγάρι θα είναι πολλά. Όπως και τα εμπόδια που εν αγνοία της θα αντιμετωπίσει σε λίγο διάστημα και η Μαργαρίτα.


https://www.instagram.com/p/CXqjkvJo5Va

Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα φέρουν τη συμφιλίωση;

Περιττό να σχολιάσουμε τα πικρά λόγια που για μία ακόμη φορά είπε ο Στάθης Καπερνάρος στην κόρη του Βασιλική. Το κοινό και οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς για μία ακόμη φορά δεν του συγχώρεσαν την σκληρή του αντιμετώπιση. Όμως μία ξαφνική επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της κόρης του θα αλλάξει τα δεδομένα. Η Χάιδω και ο Φίλιππος θα λαχταρήσουν, όπως και ο Στάθης. Όλα φυσικά θα πάνε καλά και αυτό το γεγονός θα στρώσει το έδαφος για να έρθει ξανά κοντά η Βασιλική, τουλάχιστον με τον πατέρα της. Γιατί με την μητέρα της, την σκληρόκαρδη Αρετή, είναι μακρύς ακόμη ο δρόμος μέχρι να έρθουν κοντά. Η οποία με την πρόθεσή της να πάει και σε...χαρτορίχτρα για τα μελλούμενα με τον Στάθη, προκάλεσε επικά σχόλια στα social media.


https://www.instagram.com/p/CZFEdyTsQ36

Ο Ιάκωβος και η Αθηνά δεν μπορούν πια να κρύψουν τα συναισθήματά τους

Επιτέλους θα γίνει η συνάντηση που όλοι περιμέναμε και ο Ιάκωβος θα γνωρίσει τη μητέρα της Αθηνάς, στο ταξίδι που θα κάνουν στο Σούνιο. Η κυρία Μαρία θα εντυπωσιαστεί από το χαρακτήρα του και η Αθηνά θα νιώσει πως έχει βρει τον άνθρωπο που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα την κάνει να νιώσει ασφαλής.

athina iakovos

Και εδώ όμως υπάρχουν εμπόδια. Δεν θα προκαλέσει σκάνδαλο ο δεσμός τους; Τι θα πει ο κόσμος στη Μάνη και πως θα αντιδράσει ο Ισίδωρος; Όλα αυτά δεν θα αφήσουν ακόμη το ζευγάρι να εκδηλωθεί. Γιατί όταν το κάνουν, η οικογένεια Βρετάκου θα διαλυθεί για μία ακόμη φορά.



Προς το παρόν και πριν δείτε τα απολαυστικά σχόλια του κοινού στη photo gallery που ακολουθεί, η Μαργαρίτα είναι εκείνη που θα αντιμετωπίσει τις χειρότερες δυσκολίες και μάλιστα εν αγνοία της. Το ένοχο παρελθόν του Θεοδόση αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στην επιφάνεια. Αρχικά θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως κάποιος ή κάποιοι τον απειλούν. Και τότε θα συνειδητοποιήσει πως όλα ήταν ένα ψέμα. Μεταξύ μας, η Μαργαρίτα έχει φορτωθεί ως ρόλος πολλά δεινά στην πλάτη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μέλπω προκάλεσε... νευρικό γέλιο στο Twitter! Η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της

Γη της ελιάς: Η γκάφα που εντόπισε το κοινό στο Twitter με τον Φίλιππο - Η Μαργαρίτα κινδυνεύει

Γη της ελιάς: Οι λόγοι που οδηγούν τη Μυρτάλη και τον Στέφανο σε οριστικό χωρισμό