Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον 3,5 μηνών γιο της Βύρωνα: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι»

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον 3,5 μηνών γιο της Βύρωνα: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι»

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει πώς βιώνει τους πρώτους μήνες ως μαμά του μικρού Βύρωνα.

Πριν από τρεις μήνες, η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά φέροντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Ο μικρός θα λάβει το όνομα Βύρωνας και έχει ξετρελάνει τους γονείς του. Η Στικούδη συνδέθηκε με την εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για το νέο της τραγούδι αρχικά. Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, το track 40 Ημέρες, δεν έχει σχέση με την περίοδο λοχείας, όπως φαντάστηκε η Σταματίνα αλλά είναι ένα ερωτικό τραγούδι που έγραψε ο σύζυγος της Κατερίνας και το οποίο ηχογραφήθηκε και οπτικοποιήθηκε όταν η Στικούδη διένυε τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της.

«Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τον γιο μου»

Η Στικούδη εξήγησε στην παρέα του Happy Day τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να μιλάει υπερβολικά για τον γιο της και τόνισε:



«Δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα, όταν μεγαλώσει και αρχίσει να αντιλαμβάνεται, θα τοποθετούμαι κι εγώ δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι, ασχολούμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να του τραγουδάω, για να κάνω αυτά που πρέπει, θέλω να είμαι ψύχραιμη και ήρεμη, έχει έναν εξαιρετικό πατέρα και είναι τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε κλείσει τρεις μήνες, είμαστε καλύτερα, έχει αλλάξει πολύ, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράει ρούχα για μωρό εννιά μηνών και είναι μόνο τριών μηνών», εξήγησε η Κατερίνα για τον Σερίφη Junior.

Όσο για το αν έχει πάρει το χρώμα των ματιών της, η Κατερίνα εξήγησε πως είναι νωρίς ακόμα για να κάνει αυτή την πρόβλεψη αλλά φαίνεται πως τα μάτια του μικρού Βύρωνα είναι σμαραγδένια αυτή τη στιγμή.

stikoudi 12

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον 3,5 μηνών γιο της Βύρωνα: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι»


https://www.instagram.com/p/CVNiG3it3AD

Η σχέση ζωής της Κατερίνας με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα είναι μαζί με τον αγαπημένο της DJ Ricο, κατά κόσμον Βαγγέλη Σερίφη τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Οι φήμες ότι η Κατερίνα Στικούδη περιμένει μωρό είχαν φουντώσει ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, όμως εκείνη το επιβεβαίωσε πολύ αργά.Η επιβεβαίωση ήρθε με την παρουσία της στα backstage του J2US, στον ένατο μήνα της κύησής της, και λίγες μέρες πριν γεννήσει.


https://www.instagram.com/p/COFJjbsl3LT

Η επιστροφή στις live εμφανίσεις

Μιλώντας για μια επιστροφή της στη νύχτα και τις live εμφανίσεις, η Στικούδη δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο:

«Θέλω να κάνω πρότζεκτ τα οποία μου αρέσουν, συζητάω για πολλά πράγματα. Είχα κανονίσει κάποια πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης αναβλήθηκαν», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ελπίδα να τελειώσει η πανδημία και να έχουν οι άνθρωποι στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης και πάλι δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Στικούδη: «Μου έγραφαν ότι πήρα παρένθετη μητέρα για να κάνω το παιδί μου»

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)