JLo και Jennifer Garner ήρθαν πιο κοντά - Η νυν κι η πρώην του Ben Affleck έχουν κάτι κοινό!

JLo και Jennifer Garner ήρθαν πιο κοντά - Η νυν κι η πρώην του Ben Affleck έχουν κάτι κοινό!

Δεν υπάρχει διχόνοια μεταξύ των δύο διάσημων κοριτσιών!

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι ίσως μία από τις πιο πολυσυζητημένες επανασυνδέσεις των τελευταίων ετών στη showbiz. Όταν το 2004 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια αρραβώνα, η απογοήτευση των φανς τους ήταν μεγάλη. Λογικό, λοιπόν, που ο ενθουσιασμός των τελευταίων ήταν ακόμα μεγαλύτερος στο άκουσμα της αναζωπύρωσης του έρωτα του ζευγαριού το 2021.

Οι νέες πληροφορίες, όμως, τώρα θέλουν την JLo και την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Jennifer Garner, να έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα και αιτία για αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων είναι τα παιδιά τους.



Οι δύο Jennifers ήρθαν κοντά

Ούσες και οι δύο μητέρες (σ.σ. Η JLo έχει δύο παιδιά, τα 13χρονα δίδυμα Emme Maribel Muñiz και Max David Muñiz. Η Jennifer Garner έχει τρία παιδιά, τη 16χρονη Violet Anne Affleck, τη 12χρονη Seraphina Rose Elizabeth Affleck και τον 9χρονο Samuel Garner Affleck), ξέρουν πως το καλό των παιδιών τους βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα και η κοινή τους πεποίθηση τις έφερε κοντά.

«(Η Garner και η Lopez) έχουν μάθει καλύτερα η μία την άλλη και έχουν έρθει κοντά. Κατέληξαν στο ότι αυτό που μετράει σε αυτό το σημείο είναι αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά. Ως μητέρα, είναι σημαντικό για την JLo η Jen (Garner) να είναι σύμφωνη», λένε στο Hollywood.

ben affleck Jennifer lopez jennifer garner2

JLo και Ben Affleck μιλάνε για γάμο;

Εν τω μεταξύ, η σχέση της JLo με τον Affleck δείχνει να ισχυροποιείται όλο και περισσότερο, σε σημείο που πιστεύουν ότι είναι «αδελφές ψυχές». Πηγή είπε, μάλιστα, στο Hollywood Life πως ο γάμος είναι αδιαμφισβήτητα στα σχέδιά τους:

«Η Jen και ο Ben έχουν συζητήσει τον γάμο ήδη από τα πρώτα στάδια των ραντεβού γιατί εκεί το άφησαν. Είναι και οι δύο εντελώς σίγουροι ότι είναι προορισμένοι ο ένας για τον άλλον και πραγματικά πιστεύουν ότι είναι αδελφές ψυχές. Η Jen δε θέλει να είναι εκείνη που θα το ζητήσει από τον Ben, αλλά έχει δώσει πολλά υπονοούμενα για την ιδέα όσο προχωράει ο καιρός. Ο Ben ξέρει ότι εκείνη θα ήθελε πολύ να είναι η σύζυγός του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Ήθελε πολύ την έγκριση όλης του της οικογένειας, κάτι που τώρα έχει».



Πλησιάζουν τα κουφέτα, άραγε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: