Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η συγκίνηση με τα τρυφερά λόγια από τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η συγκίνηση με τα τρυφερά λόγια από τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της

«Ήμασταν στα κάγκελα από έρωτα». Πως κατάφεραν μετά το διαζύγιο τους να δημιουργήσουν μία υπέροχη σχέση μεταξύ τους. 

Η αγαπημένη μας Πένυ από τους Συμπέθερους απ' τα Τίρανα στο Mega, η Ζουμπουλία από το Παρά Πέντε, η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ήταν καλεσμένη χθες το βράδυ του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και οι αποκαλύψεις για τη ζωή της δεν έφεραν μόνο γέλιο, λόγω και του ιδιαίτερου χιούμορ που έχει, αλλά και συγκίνηση. Ο πρώην σύζυγός της Ταξιάρχης Χάνος και η κόρη της Μαρία Χάνου, ηθοποιοί και οι δύο, μίλησαν με τα πιο γλυκά λόγια για τη γυναίκα που φωτίζει τις ζωές τους και την έκαναν να συγκινηθεί.


https://www.instagram.com/p/CQd3ALNtd7E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι μία Πόντια μάνα. Τη θαυμάζω»

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και η αδελφή της Νία που μας ενημέρωσε χαριτωμένα για το πόσο άτακτη ήταν η αδελφή της όταν ήταν μικρή. Φυσικά δεν έλειπαν και οι αναφορές από τους δύο πιο πιστούς της φίλους, την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά, για το πόσο δοτική και προστατευτική είναι μαζί τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την αποκαλούν ως τη μαμά της παρέας τους. Αλλά εκείνος που κατάφερε να την συγκινήσει περισσότερο δεν ήταν άλλος, από τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν ήταν και οι δύο 20 χρονών. Ο γάμος τους το 1993 κράτησε μέχρι το 2011 και απέκτησαν μαζί την κόρη τους Μαρία, την γνωστή μας Βέλη από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Και πραγματικά με όσα είπε για εκείνη, τους θαυμάζουμε που κατάφεραν να κρατήσουν μία τόσο όμορφη και ουσιαστική σχέση μετά τον χωρισμό τους.



Και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η Ελισάβετ είναι πάνω από όλα οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος θετικός, δημιουργικός, παρορμητικός, αγωνιστής, που ξέρει να βάζει όρια, που αν νιώσει ότι πρέπει να συγκρουστεί το κάνει, που αναλαμβάνει τις ευθύνες της, που πληρώνει τον λογαριασμό και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δώρα, πολλά δώρα. Έχει αγωνιστεί πάρα πολύ σκληρά, με πείσμα, για να καταφέρει όλα αυτά τα ωραία που κατάφερε στην εργασία της και για αυτό την θαυμάζω. Γνωριστήκαμε στη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και νομίζω ότι αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να ονομαστεί ως η μεγάλη συνάντηση, γιατί όντως άφησε ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα, την κόρη μας. Και θα ήθελα να της πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ως γονείς καταφέραμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά, παρόλο που είχαμε χωρίσει, δεν επιτρέψαμε να μας δηλητηριάσει αυτό το κομμάτι και στην συμπεριφορά μας στην κόρη μας καταφέραμε να φερθούμε πολύ ώριμα. Είναι μία Πόντια μάνα. Εγώ ένα έχω να πω, θα είμαι πάντα εκεί!»


https://www.instagram.com/p/CM2nSK7h01e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήμασταν στα κάγκελα από έρωτα»

Στην ερώτηση πάντως του Νίκου Χατζηνικολάου προς την Ελισάβετ, για το αν η σχέση τους ήταν τόσο γλυκιά από την πρώτη στιγμή που χώρισαν, εκείνη απάντησε: «Θέλω να κάνω μία διόρθωση, δεν είναι ο πρώην σύζυγός μου, αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε σχέση καρμική για αυτό και συναντηθήκαμε. Πάντα είχα στο μυαλό μου το παιδί. Να μην του κάνουμε κακό. Αλλά η αγάπη που υπάρχει τώρα νομίζω ότι δεν θα αλλάξει. Και το ξέρει ότι είμαι και εγώ δίπλα του πάντα. Ερωτευτήκαμε πολύ, ήμασταν στα κάγκελα από έρωτα».



Η επόμενη έκπληξη της εκπομπής αφορούσε την κόρη της Μαρία Χάνου, η οποία όπως δήλωσε, η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Πως άλλαξαν όμως τα πράγματα στη συνέχεια; «Αφού με είδε να παίζω το αποδέχτηκε. Αφού είδε πως κάπως τα...λέω. Οι γονείς μου ποτέ μου δεν με τρομακράτησαν, ποτέ δεν μου είπαν ότι μπαίνω σε κάτι κακό. Είναι μία σπουδαία καλλιτέχνης και ηθοποιός η μαμά μου, είναι ένας άνθρωπος πολύ δημιουργικός, ομαδικός. Δεν έχουμε συνεργαστεί, παλαιότερα δεν ήθελα, αλλά τώρα αισθάνομαι μία μεγαλύτερη σιγουριά για εμένα, με χαρά θα το έκανα, θα το ήθελα. Τη θαυμάζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To Celebrity Game Night ένωσε τους Παρά Πέντε και τα tweets ήταν επικά

Δες πόσο καλλονή είναι η κόρη της αγαπημένης μας «Ζουμπουλίας»

Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα: Η Πένυ ξανά στην αγκαλιά του Μπουκουράν - Guest star έκπληξη στη σειρά

Photo credits: Νdp photo agency/ Instagram @elisavetkonstantinidou