Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα

Η νύφη και το φίδι Πυθαγόρας. Για πρώτη φορά στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση η Μαρία Τζομπανάκη σε κοινή συνέντευξη μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.  

Σας έχουμε αποκλειστικά αποσπάσματα από την πρώτη κοινή συνέντευξη της Μαρίας Τζομαμπανάκη και του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, που θα μεταδοθεί αύριο στην ΕΡΤ1 στις 16.00 το μεσημέρι. Και το συμπέρασμα είναι ένα: Να βρείτε μία πεθερά να μιλάει για εσάς όπως η ηθοποιός για τη σύζυγο του γιου της, Γεωργία Κρασσά. Αξία ανεκτίμητη. Στη συνέντευξη μαμάς και γιου, που φέτος πρωταγωνιστούν στη σειρά Σασμός του Alpha, έχουμε και άλλες εξομολογήσεις που ξεκινούν από τις οικογενειακές στιγμές τους, τον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη, τη γέννηση του εγγονού της, αλλά και το παράξενο κατοικίδιο που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους. Μη φανταστείτε ένα από τα γνωστά μας pets. Μιλάμε για...πύθωνα στην προκειμένη περίπτωση.


https://www.instagram.com/p/CZSBa3eLgDK

Ποιά Καλλιόπη;

Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη την εικόνα της σκληρής καπετάνισσας Σταματάκη την υποία υποδύεται φέτος στον Σασμό. Ας ξεχάσουμε τις αντιρρήσεις της και την αυστηρότητά της προς τις δύο επίδοξες νύφες των γιων της, τη Βασιλική και την Αργυρώ. Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη είναι το ακριβώς αντίθετο από την Καλλιόπη. Λιώνει για τη νύφη της. Και μη νομίζετε ότι το κάνει επειδή τρέφει τεράστια αδυναμία στον μοναχογιό της Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο δίνουν μία σπάνια κοινή συνέντευξη μαζί στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση. Την εκτιμά βαθιά και μάλιστα τη θεωρεί...διάδοχό της, καθότι μην ξεχνάμε πως ως γνήσια Κρητικιά δίνει μεγάλη βαρύτητα στη γυναίκα που μπορεί να σταθεί επάξια στο πλευρό ενός άντρα και να κάνει κουμάντο στο σπιτικό τους. Τα λόγια της είναι απλά ό,τι ωραιότερο έχουμε ακούσει όταν λέει για παράδειγμα: «Όταν γνώρισα τη Γεωργία και είδα τη σχέση τους, λέω εδώ είναι, αυτή είναι η νύφη μου. Από τη συμπεριφορά του από πριν, είχα καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Όταν τη γνώρισα κιόλας, είπα αυτή είναι. Ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα, για να πάρει τη θέση της πρώην, της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια».

tzompanaki nifi

Και όταν η δημοσιογράφος τη ρωτά αν της παραχώρησε τη θέση της, εκείνη είναι αποστωμοτική: «Ναι, ναι. Χαλάλι της. 3.000 φορές χαλάλι της. Είναι η χαρά, η αγάπη προσωποποιημένη. Όταν τους πήγαμε με τον Γιάννη στο αεροδρόμιο για να φύγουν, (σ.σ. την εποχή που ζούσε στην Αμερική με τον σύζυγό της) δεν μπορούσα να σταματήσω, έκλαιγα. Και μου λέει ο Γιάννης κάποια στιγμή, «Μα σταμάτα επιτέλους, δεν θα πεθάνει, δεν θα πέσει το αεροπλάνο. Με κάνεις και ανησυχώ, τι έπαθες; Δεν θα το ξαναδείς το παιδί σου;».



Και αν είπαμε για τη Μαρία Τζομπανάκη ότι είναι άξια πεθερά, είναι η ώρα να δώσουμε τα εύσημα και στον Ορφέα Αυγουστίδη όταν μίλησε για τον γάμο της μητέρας της με τον Γιάννη Βάλβη το 2016. Όπως όλοι θυμόμαστε, ο Ορφέας τηρώντας και όλα τα κρητικά έθιμα, συνόδεψε τη μητέρα του και την παρέδωσε στον γαμπρό. Και τι λέει για εκείνη τη στιγμή; «Ένιωθα πολύ ωραία. Ζωντανός, γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή, έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη, με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι. Και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις, για να το περιγράψω κάπως αλλιώς, γιατί έτσι το βίωσα. Και δεν το μειώνω, ίσα-ίσα του δίνω την αξία της ζωής. Ήταν κάτι απρόβλεπτο, όχι επειδή δεν είναι φυσιολογικό, αλλά επειδή είναι απρόβλεπτο».

tzompanaki

Ο πύθωνας Πυθαγόρας και η λαχτάρα

Πριν όμως δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ζούσε για πολλά χρόνια μαζί με τη μητέρα του. Δεν ήταν όμως μόνοι τους στο σπίτι. Είχαν και ως παρέα τους, ένα ιγκουάνα και τον Πυθαγόρα. Ο οποίος Πυθαγόρας ήταν ένας πύθωνας. Το γνωστό φίδι που μπορεί να φτάσει το μήκος του μέχρι και 10 μέτρα. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν πιο μικρός και μάλιστα, όπως εξομολογείται η Μαρία Τζομπανάκη, τον έβγαζε και βόλτα τυλίγοντάς τον γύρω από τη μέση της, αφήνοντας έκπληκτη την Έλενα Κατρίτση. Μέχρι που μία μέρα τους λαχτάρησε, γιατί χάθηκε. Ο διάλογος είναι απολαυστικός:

Ορφέας Αυγουστίδης: Μέναμε μαζί ακόμα, το είχα βγάλει για να καθαρίσω μέσα τη γυάλα καλά-καλά και έφυγε. Το είχα βάλει σε ένα κουτί παπουτσιών. Και έφυγε και δεν το βρίσκαμε στο σπίτι, για μέρες. Τα φίδια άμα έχουν, βρούνε τρόπο να έχουν νερό, μπορούν να μείνουν πολύ καιρό χωρίς να φάνε. Και βρέθηκε μετά από δυο βδομάδες.

Έλενα Κατρίτση: Πού;

Ο.Α.: Στο κρεβάτι.

Μαρία Τζομπανάκη: Στο προσκεφάλι μου.

Ε.Κ.: Και κοιμόσασταν ήρεμοι το βράδυ;

Ο.Α.: Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Η Μαρία Τζομπανάκη τους τελευταίους μήνες, μένει μόνιμα στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Σασμού, μίλησε και για τον σύζυγό της χημικό μηχανικό και οικονομολόγο Γιάννη Βάλβη, ο οποίος είναι αναγκασμένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μένει το περισσότερο διάστημα στην Ελβετία. Το ζευγάρι τα προηγούμενα χρόνια έμενε στη Νέα Υόρκη, αλλά από ό,τι φαίνεται θα έχουν πια τη βάση τους στην Ελλάδα, καθώς η ηθοποιός δεν έκρυψε την επιθυμία της να επιστρέψει ξανά στο θέατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Τζομπανάκη: Τα τρυφερά λόγια του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη και η αποθέωση από τον Μαθιό

Σασμός: Ο Μαθιός «καρφώνει» την Καλλιόπη και χαλάει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη

Σασμός: Όλα αλλάζουν - Η τιμωρία της Καλλιόπης, η σωτηρία του Αστέρη και η οργή του Μαθιού