H Jennifer Aniston μας συστήνει τον...άντρα της στο ταξίδι τους στη Χαβάη

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Aniston μας συστήνει τον...άντρα της στο ταξίδι τους στη Χαβάη

Σε αυτόν τον άντρα έχει μεγάλη αδυναμία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Και είναι ο μόνος που ξέρει όλα της τα μυστικά. 

Λίγες ημέρες πριν από τα 53α γενέθλιά της, στις 11 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε με τον άντρα που λατρεύει περισσότερο τα τελευταία χρόνια και εκτός από την αδυναμία που του έχει, είναι και ο μόνος που γνωρίζει όλα της τα μυστικά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Adam Sandlerd, τον κινηματογραφικό της σύζυγο στη νέα της ταινία.


https://www.instagram.com/p/CZryTiZr6Fl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η γυναίκα μου και η Jen έχουν γίνει ομάδα»

Ο 55χρονος κωμικός Adam Sandler είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, πως η καλή του φίλη Jen είναι πια μέλος της οικογένειάς του. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει: «Εκείνη και η γυναίκα μου Jackie, εδώ και 18 χρόνια έχουν κάνει μία ισχυρή ομάδα για να με φροντίζουν ώστε να είμαι υγιής. Η Jennifer στα γυρίσματα πάντα έρχεται με υγεινά ροφήματα που θέλει να πίνω και συνήθως είναι όλα πράσινα. Και φυσικά το κάνω, για να μπορώ στη συνέχεια να την κοιτώ μέσα στα μάτια», όπως είπε χαριτολογώντας.



Και συμπλήρωσε πως οι δύο γυναίκες που και εκείνος αγαπά, κατόρθωσαν να τον βάλουν σε πρόγραμμα γυμναστικής και τα αποτέλεσματα ήταν άμεσα όπως δήλωσε ο Sandler, γιατί πια μπορεί να ακουμπά τις άκρες των δαχτύλων του στα πέλματά του. Οι δυό τους αυτή την εποχή έχουν κάνει ένα ταξίδι στη Χαβάη για τα γυρίσματα του sequel της ταινίας «Murder mystery 2» και η Aniston τον έχει υπό την επιτήρησή της, για να μην ξεφύγει από τον πειθαρχημένο τρόπο διατροφής και γυμναστικής που του έχει επιβάλλει.


https://www.instagram.com/p/CDUDTrcggLf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jennifer θέλει να ερωτευτεί

Η Jennifer Aniston γνωρίστηκε πριν από σχεδόν 25 χρόνια με τον Sandler, όταν έβγαινε ραντεβού με έναν στενό του φίλο. Όχι μόνο έγιναν κολλητοί στη συνέχεια, αλλά συνεργάστηκαν και αρκετές φορές επαγγελματικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Aniston είχε εκμηστηρευτεί ότι είναι το τελευταίο διάστημα είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, αλλά θέλει να ερωτευτεί. Απλά: «Κανένας σημαντικός δεν έχει χτυπήσει το...ραντάρ μου ακόμη, αλλά νομίζω πως είναι πια καιρός».

Είχε ωστόσο διακωμωδήσει τα δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών τα οποία την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, την θέλουν να είναι έγκυος: «Έχω καιρό να δω κάποια τέτοια είδηση στα tabloids. Αλλά ακόμη με εμφανίζουν ότι περιμένω δίδυμα; Θα πρέπει να είμαι η μητέρα - θαύμα στα 52 μου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

Jennifer Aniston: «Μεγάλωσα βλέποντας τη μαμά μου να κάθεται αναπαυτικά σε θέση θύματος»

Ευχαριστούμε Jennifer! Η Aniston θυμήθηκε iconic χτενίσματά της κι εμείς θα τα αντιγράψουμε όλα

Photo credits: Associated Press (AP)