H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck

Η εντυπωσιακή φωτογράφησή της στο περιοδικό Rolling Stone και οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό της και την επανασύνδεση. Η Jennifer είναι πολύ ερωτευμένη και τώρα πια δεν φοβάται τίποτε! 

Η λατίνα σταρ Jennifer Lopez περνά αυτό το διάστημα μία περίοδο εξωστρέφειας και όχι μόνο για να διαφημίσει τη νέα της ταινία «Marry me». Πρόσφατα έκανε μία εντυπωσιακή πραγματικά φωτογράφηση στο περιοδικό Rolling Stone και μίλησε για πρώτη φορά για τον ακριβή λόγο που πριν από 17 χρόνια χώρισε από τον έρωτα της ζωής της, Ben Affleck και πως νιώθει τώρα μετά την επανασύνδεσή τους.


https://www.instagram.com/p/CZrcDFguaTO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα 52 της χρόνια η Lopez δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχει χάσει τη γοητεία της, αλλά βρίσκεται στα καλύτερα της. Σε κάθε ευκαιρία το τελευταίο διάστημα δηλώνει full in love με τον έρωτα της ζωής της Ben Affleck και ήρθε η ώρα να αποκαλύψει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το παρελθόν της σχέσης τους. Στην συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone η οποία συνοδεύεται από μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφηση, τα λέει όλα ευθέως και χωρίς περιστροφές.



«Ήταν κτηνωδία αυτό που συνέβη»

Η Lopez η οποία παραδέχτηκε πως η πρώτη φάση του έρωτα της με τον Affleck, υπήρξε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της, αποκάλυψε και όσα ακολούθησαν μετά τη γνωριμία τους, τον αρραβώνα τους και την επιθυμία τους να παντρευτούν. Όλα ξεκίνησαν από έναν εξευτελιστικό χαρακτηρισμό που έγινε στο πρόσωπό της από έναν stand up comedian, όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες τους φωτογραφίες από τα ραντεβού τους:«Ήταν μία κτηνωδία. Είναι από αυτά τα πράγματα τα οποία κρατάς θαμμένα τόσο βαθιά μέσα σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Ο Ben και εγώ ήμασταν τόσο ερωτευμένοι εκείνη την εποχή. Αλλά παράλληλα υπήρχαν και όλες αυτές οι κριτικές και στην κυριολεξία κατέστρεψαν τη σχέση μας. Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή, πως το σημαντικότερο πράγμα στις ζωές μας ήμασταν εμείς οι δύο και μόνο».

Η χαρούμενη για την πορεία της προσωπικής της ζωής Lopez, εξέφρασε μάλιστα την βεβαιότητα πως αυτή τη φορά, τα πράγματα δεν θα καταλήξουν με τον ίδιο τρόπο. Ο γάμος θα έρθει αβίαστα αυτή τη φορά. Και δεν θα έχει καμία σχέση με το θέμα της ταινίας «Marry me» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Owen Wilson, σε ένα γάμο που γίνεται φυσικά μόνο από συμφέρον και λόγω ειδικής περίστασης. Τουλάχιστον κάνει πρόβα νυφικού. Για όποτε αποφασίσει με τον Ben να κάνουν επιτέλους το γάμο που ονειρεύτηκαν 17 χρόνια πριν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez έκανε νέα αποκάλυψη για τον Ben Affleck - Μήπως σκοπεύουν να παντρευτούν;

Caramel highlights με κόκκινο κραγιόν! Top συνδυασμός για τα μεσογειακά κορίτσια - Inspo η JLo

Τρυπώσαμε στο σπίτι της JLo! Η επέτειος και το πάρτι-έκπληξη

Photo credits Associated Press (AP)