Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: Η εντολή του γιατρού

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: Η εντολή του γιατρού

Στοπ στη γυμναστική για μία εβδομάδα θα κάνει η Κατερίνα Καινούργιου μετά από εντολή που της έδωσε ο γιατρός της.

Στο τέλος Ιανουαρίου, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Η παρουσιάστρια είχε κάνει την αποκάλυψη μέσα από stories στο Instagram.

Και μόλις χτες, η Κατερίνα, ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης κι έδωσε υπόσχεση να μιλήσει με τον γιατρό της και να περιγράψει τη διαδικασία αυτή αναλυτικά.

Σήμερα, λοιπόν, που η στήλη της γυμναστικής απαιτούσε από την Καινούργιου να γυμναστεί μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν θα γυμναστεί μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, μιας και ο γιατρός της, της απαγόρευσε να γυμναστεί για την υπόλοιπη εβδομάδα.

«Πρέπει να σας πω ότι επειδή ολοκλήρωσα χτες τη διαδικασία κρυοσυντήρησης, δεν κάνει να κάνω γυμναστική σήμερα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα για πέντε ημέρες».



Η Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήψης των ωαρίων, είχε βάλει και μερικά χαρακτηριστικά stories στο Instagram για να δείξει το mood της.

kainourgiou2
kainourgiou2

Η απόφαση που πήρε η Κατερίνα να καταψύξει τα ωάριά της.

«Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα, είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται.

Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων. Σύντομα θα μοιραστώ θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη», εξήγησε η Κατερίνα με ένα snap από την διαδικασία που ακολούθησε με τον γυναικολόγο της στο τέλος Ιανουαρίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: Το story στο Instagram

Η αποκάλυψη για την χαμηλή ορμόνη γονιμότητας

«Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη στη διαδικασία και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή», αποκάλυψε η Καινούργιου.

«Το σκέφτομαι σοβαρά, έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς, σε πρόσφατες εξετάσεις η ΑΜΗ φάνηκε να είναι πολύ χαμηλή, σε βαθμό που οι γιατροί δεν ξέρουν αν θα μπορώ να κάνω παιδιά με φυσικό τρόπο αν δεν καταψύξεις τα ωράρια σου τώρα και κάνεις παιδί σε τρία με τέσσερα χρόνια, γίνομαι 37 πια», εξήγησε η Καινούργιου πριν έναν μήνα περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη