Survivor: Η Μυριέλλα πρόδωσε τη Ναυσικά στην Κάτια και το Twitter δεν ξέρει ποια να πιστέψει

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η Μυριέλλα πρόδωσε τη Ναυσικά στην Κάτια και το Twitter δεν ξέρει ποια να πιστέψει

Άλλη μία αναστάτωση και σε αυτό το επεισόδιο του Survivor, αυτήν τη φορά ανάμεσα στα κορίτσια.

Ούτε το χτεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor κατάφερε να παιχτεί χωρίς κάποια φασαρία ή τσακωμό μεταξύ των παικτών. Αυτήν τη φορά, κεντρικό θέμα συζήτησης στο συμβούλιο του νησιού ήταν το γεγονός ότι η Μυριέλλα μετέφερε κάτι που η Ναυσικά της είπε για την Κάτια στην Κάτια, με τις αναμειγνυόμενες να παρουσιάζουν μία διαφορετική πλευρά της ιστορίας.

Η μεν Μυριέλλα ισχυρίστηκε πως η Ναυσικά της είπε ότι άκουσε από γνωστό της ότι πρέπει να προσέχουν την Κάτια. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η Ευρυδίκη. Η Κάτια νευρίασε επειδή, όπως ισχυρίζεται, με τον τρόπο που το είπε ήταν σαν να ασπάζεται αυτήν την άποψη. Η δε Ναυσικά σχολίασε πως απλώς είπε αυτό που της μεταφέρθηκε χωρίς να τοποθετείται, άρα δεν είναι δική της γνώμη.

Η Μυριέλλα μετέφερε αυτά που της είπε η Ναυσικά στην Κάτια

«Απλά δε μου αρέσει όταν οι άνθρωποι συνεχίζουν τη συκοφαντία του ονόματός μου όταν ειδικά δεν είμαι παρών για να αμυνθώ για το όνομά μου», ακούστηκε να λέει η Κάτια, με την Ευρυδίκη να συμπληρώνει: «Όταν η Ναυσικά άκουσε ότι η Κάτια θα έμπαινε στο παιχνίδι, έπιασε συμπαίκτες εκτός εμού και είπε ‘Έχω ακούσει για την Κάτια… Μου έχει πει κάποιος γνωστός μου ότι η Κάτια είναι μπιιιπ’ και να την προσέχουμε. Η Μυριέλλα το είπε σήμερα στην Κάτια».




«Το παραδέχομαι και το παραδέχομαι και στην Κάτια αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσαμε με τη Μυριέλλα σαν φίλες και αναφέρθηκε το όνομα της Κάτιας και λέγαμε για τον χαρακτήρα κλπ, της λέω ένας φίλος μου έχει πει αυτό κι αυτό, αλλά πραγματικά την κοπέλα δεν την ξέρω προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Αυτό είπα εγώ στη Μυριέλλα», είπε η Ναυσικά.

Έξαλλος ο Σάκης με τα δικά του

Την ώρα που τα κορίτσια τσακώνονταν για το παραπάνω θέμα, ο Σάκης πετάχτηκε σε έξαλλη κατάσταση για να μιλήσει για το δικό του πρόβλημα. Η Μυριέλλα ανά διαστήματα τον διέκοπτε, με αποτέλεσμα ο Σάκης να τη ρωτήσει αν πρέπει να της παίρνουν την άδεια πριν μιλήσουν.

«Δύο μέρες γελούσαμε, έχει απόλυτο δίκιο. Είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά είμαστε άνθρωποι, κάναμε και τον χαβαλέ μας, όλα καλά. Δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Δέχομαι ότι μπορεί να με έχουν ψηφίσει αγωνιστικά. Δέχομαι να με έχουν ψηφίσει γιατί δε με γουστάρουν. Δε θέλω να με γουστάρει κανένας που δε με γουστάρει. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους και δε με ενδιαφέρει να αρέσω σε όλους. Ο καθένας έχει την παρέα του και είναι λογικό. Δεν μπορεί να είμαι εγώ εδώ πέρα λίγες μέρες και να τους έχω αναστατώσει τόσο. Όλα αυτά έχουν βγει μπροστά, γιατί ήταν μαζεμένα κάποια άλλα και την πληρώνω εγώ»



Όταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση απευθύνθηκαν προς το κοινό, ο τσακωμός συνεχίστηκε, αφού η μία διέκοπτε την άλλη. Και φυσικά το Twitter παρακολουθούσε τα πάντα και σχολίαζε. Ωστόσο, η όλη ιστορία δίχασε το κοινό και τα tweets φέρονταν πότε υπέρ και πότε κατά της Ναυσικάς και της Μυριέλλας. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Μυριέλλα ξεμπρόστριασε τους «φίλους» της και το Twitter την αποθέωσε

Έχεις παρατηρήσει το νέο τατουάζ - γραμμή σε όλο το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην