Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πήγε την τούρτα γενεθλίων ένα βήμα πάνω κι από τον Άκη Πετρετζίκη

Πατούλια Κατερίνα
Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πήγε την τούρτα γενεθλίων ένα βήμα πάνω κι από τον Άκη Πετρετζίκη

Να τα λέμε κι αυτά. Αν ο σύζυγός σου είναι MasterChef, μπορείς εύκολα να γίνει αντάξιά του με μια τούρτα - έκπληξη. 

Τι είναι ο Άκης Πετρετζίκης; Ο πρώτος ever Έλληνας Master Chef. Τι άλλο είναι από χθες βράδυ; 38 ετών! Και τι ακόμα, πολύ σημαντικό είναι ο Πετρετζίκης από τις 2 Ιουλίου 2021, είναι ένας super daddy, του μικρού Aχιλλέα.

Με γυρίσματα για την εκπομπή του, πέρασε το πρωινό του ο Άκης, με τους συνεργάτες του να του ετοιμάζουν απανωτές εκπλήξεις, με τραγούδια γενεθλίων και μια τούρτα- έκπληξη με ένα βαράκι γυμναστηρίου και την ένδειξη super dad πάνω σε αυτή.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πήγε το θέμα «τούρτα γενεθλίων» στο επόμενο επίπεδο.

Ο Άκης επέστρεψε σπίτι, με την αγαπημένη του και τον γιο του να έχουν δημιουργήσει ένα πανηγυρικό σκηνικό με χρυσά μπαλόνια και μια χειροποίητη τούρτα από τα χεράκια της Παπαμιχαήλ.

Η τούρτα – υπερπαραγωγή από τα χεράκια της Κωνσταντίνας, είχε ως κεντρικό της μήνυμα το Super Daddy και αυτό είναι το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τους τελευταίους μήνες τον πρώτο Έλληνα MasterChef.

Άκης Πετρετζίκης: Ο γιός του Αχιλλέας περπάτησε και εκείνος τρελάθηκε από τη χαρά του

Η πρώτη σκέψη όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό», είχε πει ο Άκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Η βάπτιση του Αχιλλέα

Στις 27 Σεπτεμβρίου και κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Άκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και βάπτισε τον γιο του, δίνοντάς του το όνομα Αχιλλέας.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές», έγραψε ο Άκης ο οποίος και μοιράστηκε φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε την ημέρα του γάμου του.


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Άκης Πετρετζίκης: Η λεπτομέρεια για το νυφικό της συζύγου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Άκης Πετρετζίκης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του και το τρυφερό μήνυμα

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ