Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor

Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ερωτευμένη ξανά και ο tatoo artist Theo Konstantopoulos την περιμένει να βγει από το Survivor.

Ένα από τα θέματα που άφησε ανοιχτά η Κάτια Ταραμπάνκο προτού μπει για δεύτερη φορά στο Survivor ήταν ο δεσμός της. Το πάλαι ποτέ GNTM είναι ερωτευμένο και πριν το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο είχε ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία για να συναντήσει τον αγαπημένο της Τεό Κωνσταντόπουλο.

Ποιός είναι ο Theo Konstantopoulos

Ο Τεό Κωνσταντόπουλος είναι tatoo artist με έδρα στη Ζυρίχη, όπου η Κάτια είχε ταξιδέψει δύο εβδομάδες πριν μπει ξανά στο Survivor. Στα τέλη Ιανουαρίου, η Κάτια βρέθηκε στο Old Fashion Bar, της Ζυρίχης, στο κέντρο της πόλης όπου απόλαυσε το ποτό της και ανέβασε τα σχετικά stories στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CZyucxEMbuu

Η Κάτια δείπνησε με τον αγαπημένο της και δείπνη ν νννν σε μαζί του όπως και με τους συνεργάτες του Τεό στο studio tatoo που έχουν σψ ωχη Ζυρίχη.

katia2 copy
katia2 copy

Πάντως ο Theo, βλέπει Survivor και συγκεκριμένα την Κάτια να αγωνίζεται και τούτο δήλωσε και με story του στο Instagram.



Η σχέση με τον Theo, μπορεί να σχετίζεται και με το τατουάζ που «χτύπησε» η Ταραμπάνκο προτού μπει στο Survivor.

katia2 1

Υπάρχει ένα τατουάζ που διατρέχει το σώμα της Κάτιας από το χέρι ως τον αστράγαλό της. Είναι ένα τατουάζ στο πλάι του σώματός της με τη μορφή συνεχούς γραμμής, το οποίο είναι καινούργιο και το οποίο δεν έχουμε δει σε πρόσφατες φωτογραφίες της Ταραμπάνκο.

Ο Θοδωρής μίλησε με την Κάτια στο έπαθλο επικοινωνίας

Η Κάτια όταν είδε στην οθόνη τον Θοδωρή, ξέσπασε σε δάκρυα και εξήγησε πως αυτός είναι ο σύντροφός της, είναι ο βράχος της και σε αντίθεση με άλλες σχέσεις της, δεν την έχει εκμεταλλευτεί.



Εκτός Survivor η Κάτια;

Ένα spoiler από λογαριασμό που ασχολείται με το Survivor στο Instagram, άναψε φωτιές στους fans της Κάτιας Ταραμπάνκο. Σε αυτό, υποστηρίζεται πως η παίκτρια που τελικά αποχωρεί είναι η πάλαι ποτέ νικήτρια του GNTM και παίκτρια του Survivor, τόσο φέτος όσο και πέρσι.

H αντίδραση της Κάτιας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της προς αποχώρηση

«Όπως κοιτάει κάθε μαχητής και κάθε διάσημος το έπαθλο φαγητού κάθε φορά, έτσι κι εγώ δεν έχω χορτάσει κανένα έπαθλο, ούτε το χώμα, ούτε τη θάλασσα, θέλω να παραμείνω εδώ, να αγωνίζομαι με την ομάδα μου και αν αυτός ο κύκλος είναι τόσο σύντομος και πρέπει να κλείσει, ας κλείσει. Δεν θα ήθελα να κλείσει και θέλω να πιστεύω πως αρέσω στον κόσμο εκεί έξω και θα με κρατήσει στο Survivor», είπε η Κάτια χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η συνομιλία Μυριέλλας με Τζον δίχασε το Twitter - Πραγματικότητα ή ρεσιτάλ υποκριτικής;

Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό