Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για το διεθνούς φήμης V Magazine - Χιλιάδες likes σε μερικές ώρες

Νατάσσα Σχοινά
Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφίζεται για το διεθνούς φήμης V Magazine - Χιλιάδες likes σε μερικές ώρες

Άλλο ένα κατόρθωμα προστίθεται στο μεγάλο της βιογραφικό.

Δε χρειάζεσαι κανέναν να σου πει πόσο μεγάλη σταρ είναι πλέον η Ελένη Φουρέιρα στην Ελλάδα. Η 34χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται από μικρή στον χώρο και πάντα έδειχνε πόσο της αρέσει αυτό που κάνει. Από την πλευρά της, η σκηνή τη λατρεύει, το ίδιο και το κοινό που δε χάνει κανένα της σόου και καμία εξέλιξη στη ζωή της παρακολουθώντας στενά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Τώρα, όμως, άλλο ένα κατόρθωμα προστέθηκε στο βιογραφικό της. Η Φουρέιρα φωτογραφήθηκε μπροστά στον φακό του Alvaro Beamud Cortes και έδωσε συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης V Magazine, από το οποίο έχουν περάσει ανά διαστήματα ονόματα, όπως Lorde, Selena Gomez, Taylor Swift, κ.α.



Το V Magazine για την Ελένη Φουρέιρα

«Για όσο θυμάται τον εαυτό της, η Ελένη Φουρειρα φτιάχνει μουσική, πρώτα τραγουδώντας στο girl power συγκρότημα Mystique και τώρα ως solo καλλιτέχνιδα που καθιερώνει τον δικό της στίγμα. ‘Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια’, λέει η Ελένη Φουρέιρα. ‘Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Είχα αυτό το ένστικτο’. Και, αν έχετε ακούσει το τελευταίο της single ‘Fotia’ (με την Evangelia), ξέρετε ότι το ένστικτο να φτιάξει καλή μουσική είναι πολύ πραγματικό. Έχει ήδη καταλάβει την Ελλάδα, γίνοντας η καλλιτέχνιδα που έχει κάνει τα περισσότερα streaming στην Ελλάδα το 2021. Αλλά για τη Φουρέιρα αυτό δεν είναι αρκετό. Η 24χρονη έχει τις βλέψεις της στην παγκόσμια κυριαρχία. Αν οι τελευταίες της κυκλοφορίες αποτελούν κάποια ένδειξη, είναι ήδη καθ’ οδόν για διεθνή διασημότητα», γράφει το περιοδικό.

Για να μοιραστεί τη χαρά της, η Ελένη έκανε δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, οι οποίες συγκέντρωσαν δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε μερικές ώρες.

https://www.instagram.com/p/CbIEGAhAi0X
https://www.instagram.com/p/CbIFKFVgOQJ

Τα επιτεύγματα της Ελένης Φουρέιρα

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Φουρέιρα εντυπωσιάζει το κοινό με τα επιτεύγματά της. Τραγούδια, όπως το «Fuego», το «El Ritmo Psicodélico» και το «Tomame», έχουν γίνει πλατινένια και χρυσά singles σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει τραγουδήσει με αστέρια διεθνούς φήμης, όπως ο J Balvin. Στις 18 Μαρτίου, μάλιστα, θα τη δούμε και στο ΟΑΚΑ με τον Maluma.

Τον περασμένο Απρίλιο, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε και σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως ambassador Ελλάδας και Κύρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την γυναικεία ενδυνάμωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γενέθλια για την Ελένη Φουρέιρα χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της και το αινιγματικό μήνυμα

Γενέθλια για τον ανιψιό της Ελένης Φουρέιρα και η θεία του βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων

Η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε challenge στο χιόνι: Την τρόλαρε μέχρι και η αδερφή της