Η Sofia Vergara ξαφνικά εμφανίστηκε στα social media με μπλε μαλλιά

Η Sofia Vergara ξαφνικά εμφανίστηκε στα social media με μπλε μαλλιά

Τωρινή φωτογραφία, ψηφιακή επεξεργασία, μόνιμη ή προσωρινή αλλαγή;

Όλες έχουμε την ανάγκη για μία αλλαγή. Και, συνήθως, όταν αυτή έρχεται, την «πληρώνουν» τα μαλλιά. Γιατί πολύ απλά είναι εύκολο να πας σε ένα κομμωτήριο και να τολμήσεις ένα διαφορετικό χρώμα ή ακόμα και να τα βάψεις στο σπίτι σου με τη βαφή που έχεις προμηθευτεί. Η Sofia Vergara εξέπληξε τους φανς της με μία δραστική αλλαγή.

Ξαφνικά, η καστανόξανθη ηθοποιός εμφανίστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram με τα μαλλιά της... μπλε! Το χρώμα αναδεικνυόταν ακόμα περισσότερο από ένα ροζ μαγιό που φορούσε και με αυτόν τον τρόπο έκανε color blocking με μαλλιά και μπικίνι, κάτι που στο τελικό αποτέλεσμα για το Instagram ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/Cb0DrAmr0e9

Η Sofia Vergara με μπλε μαλλιά

Η 49χρονη Vergara τράβηξε μία selfie στην οποία ποζάρει με μπλε μαλλιά. Το κοινό στα σχόλια διχάστηκε σχετικά με το αν είναι τωρινή η φωτογραφία, αν η αλλαγή είναι πραγματική ή μόνιμη. Η ίδια η σταρ έγραψε στο caption «Inspirada» που σημαίνει «εμπνευσμένη» στα Ισπανικά και τάγκαρε την τραγουδίστρια Karol G που αυτήν την περίοδο έχει τα μαλλιά της τιρκουάζ.

Μετά το εν λόγω post, ωστόσο, η Vergara σε οποιοδήποτε άλλο βίντεο ή φωτογραφία εμφανιζόταν πάλι με τα πιο ξανθά της μαλλιά. Όμως τελικά, την απάντησε έδωσε κάτι άλλο. Η ίδια φωτογραφία είχε δημοσιευτεί στις 30 Ιουλίου του 2021 με καστανόξανθα μαλλιά. Επομένως, στην αναδημοσίευσή της φαίνεται πως επενέβη ψηφιακά για να αλλάξει το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CR9h-TcJfZl

Μπορεί η Sofia Vergara να μην έκανε πραγματική αλλαγή στα μαλλιά της, όμως, ακόμα κι έτσι διασκέδασε το κοινό της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μα τι έρωτας! Λιώνει ο Joe Manganiello για τη Sofia Vergara - Οι αφιερώσεις για την επέτειο γάμου

Η Sofia Vergara πραγματικά αγνώριστη μεταμορφώνεται σε σκληρή και αδίστακτη εγκληματία

Sofia Vergara: Διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς - Η συγκλονιστική εξομολόγηση