Πότε θα σταματήσουμε να ρωτάμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί άφησε τις κόρες της και ταξίδεψε μόνη της;

Πατούλια Κατερίνα
Πότε θα σταματήσουμε να ρωτάμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί άφησε τις κόρες της και ταξίδεψε μόνη της;

Τι το ήθελε το road trip στην Ιταλία η Μπόμπα; Ξεκίνησαν την κριτική στα social Οι τέλειες μανούλες.

Στις 23 Ιουνίου 2021, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, Φιλίππα και Αριάνα.

Και μπορεί τους πρώτους μήνες της ως μαμά η Χριστίνα να αφοσιώθηκε πλήρως στα κορίτσια της και να αποτραβήχτηκε από τα social media, η ίδια όμως σε συνέντευξή της εξήγησε πως χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά της ως νέα μαμά και να επιστρέψει σιγά σιγά στα ενδιαφέροντα που είχε και προτού έρθουν στον κόσμο οι κόρες της.

Πριν λίγο καιρό η Μπόμπα ταξίδεψε με τον Σάκη Τανιμανίδη μέχρι το Παρίσι και η κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι και για τις φωτογραφίες στα social media ήταν μεγάλη, ειδικά επειδή χρονικά την ίδια στιγμή είχε ξεκινήσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Λίγες ημέρες αργότερα η 33χρονη influencer ταξίδεψε για μια μέρα ως τη Μύκονο και φρόντισε από πριν να εξηγήσει πως θα λείψει μόνο για λίγες ώρες για να προλάβει τα κακόβουλα σχόλια πως ακόμα δεν επέστρεψε άφησε πάλι τις κόρες της. (Μετά τα αρνητικά σχόλια για το Παρίσι, η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε ξανά αλλά έδωσε εξηγήσεις)

Το νέο ταξίδι στην Ιταλία


https://www.instagram.com/p/CcBRPR_L8kv

Το ζεύγος Τανιμανίδη είναι στη Ρώμη, που είναι και ο πρώτος σταθμός του roadtrip που το ζευγάρι οργάνωσε στην Ιταλία πριν πολύ καιρό. Τανιμανίδης και Μπόμπα ταξίδεψαν μαζί με τον αδερφό του Σάκη και γυναικολόγο του ζευγαριού ο οποίος μόλις χτες γιόρτασε και τα γενέθλιά του ενώ στην παρέα τους είναι και η σύζυγος του Παναγιώτη Τανιμανίδη αλλά και η αδερφή του Σάκη, Κασσιανή Τανιμανίδη.

Και τώρα που ξεκίνησε το road trip στην Ιταλία με πρώτο προορισμό στη Ρώμη, στο προφίλ της Μπόμπα άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα γνωστά σχόλια από τις καλές μανούλες για το πού άφησε τα μωρά της.

«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά; Δεν μπορώ να καταλάβω τις μαμάδες που αφήνουν τα μωρά τους και φεύγουν μακριά για να διασκεδάσουν», έγραψε μια γλυκιά μαμά με μια δεύτερη να τονίζει:

«Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία... Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά», είπε μια άλλη μαμά με μια τρίτη να απορεί:«Τα μωρά που είναι»;

Τελικά τι ζητάμε από τις μαμάδες;

Ζητάμε καθημερινά από τις μαμάδες να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους κι όμως την ίδια στιγμή αν τολμήσουν να βρεθούν μακριά από τα παιδιά τις δικάζουμε.

Λέμε πόσο σημαντική είναι η πνευματική υγεία μας μαμάς μετά τον τοκετό – ειδικά αυτής που μεγαλώνει δίδυμα- και την ίδια ώρα απορούμε πόσο άκαρδη είναι που ταξίδεψε χωρίς τα παιδιά της.

Και επιτέλους, η Μπόμπα δεν συστήθηκε τώρα, ούτε άρχισε να ταξιδεύει μετά τη μητρότητα. Μπόμπα και Τανιμανίδης έχουν γυρίσει τον μισό πλανήτη και μπορούν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν με ή χωρίς τα παιδιά τους.

Και ίσως πρέπει όλες εκείνες οι… γλυκές μανούλες να διαβάσουν ξανά τις δηλώσεις της Χριστίνας για το σοκ που βίωσε μετά τον τοκετό:



«Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν αφοσιωμένη στα μωρά, ήμουν αγχωμένη να θηλάσω και να δώσω και στα δύο όλο αυτό που ήθελα. Ο Σάκης είχε κατανόηση, όπως κάθε άντρας πρέπει να στηρίζει τη γυναίκα του. Η γυναίκα αλλάζει ταυτότητα και γίνεται μάνα, θέλει τον χρόνο της, δεν αισθανόμουν μονάδα αλλά τριπλή οντότητα, κοιταζόμουν στον καθρέπτη τους πρώτους έξι μήνες και δεν ήξερα αν είμαι η Χριστίνα, αν είμαι η Χριστίνα μαμά, είχα μπερδευτεί, για μια γυναίκα όλο αυτό είναι μεγάλο σοκ. Ο Σάκης με στήριξε απόλυτα, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες. Εκεί που ήμασταν οι δύο μας και κάναμε τις δραστηριότητές μας, άλλαξε η ισορροπία, αλλά σιγά σιγά, ξαναγίνομαι γυναίκα, επιχειρηματίας, αυτής είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Πριν δεν ήθελα να βγω έξω, έλεγαν οι γιαγιάδες πηγαίνετε για ένα φαγητό και έλεγα πως δεν θέλω να φύγω από τα παιδιά, τώρα τα απέκτησα», είπε η Μπόμπα όταν τα μωρά της ήταν έξι μηνών.

Μήπως αντί για χολή, να πούμε ένα μπράβο στη Μπόμπα και στην κάθε Μπόμπα που μπορεί να ζει και χωρίς μαμαδίστικες τύψεις και να ευχηθούμε και στα δικά μας... ταξίδια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στον πατέρα του και το ταξίδι με τις δίδυμες και την Χριστίνα

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζονται στα χιόνια με τα δίδυμα (photo)