Η απόφαση του Κωνσταντίνου Βασάλου ίσως πρόδωσε την κρίση στη σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Βασάλου ίσως πρόδωσε την κρίση στη σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Βασάλος και Βαλαβάνη αποτέλουσαν ένα από τα αχώριστα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Για όσους υπήρξαν fans του πρώτου Survivor το 2017, στον ΣΚΑΙ, ένα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού - τουλάχιστον η πρώτη σπίθα εκεί ήρθε- ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής πια Κωνσταντίνος υπήρξαν αχώριστοι και εξαιρετικά ενεργοί στα social media.

Oι φήμες για κρίση στη σχέση τους

Βασάλος και Βαλαβάνη αποφεύγουν το τελευταίο διάστημα να κάνουν κοινές βραδινές εξόδους ενώ στα social media υπάρχει μόνο ένα κοινό εμπορικό τους Post μιας και η τελευταία κοινή πόζα από προσωπική τους στιγμή ήταν στη Λίμνη Δόξα πριν δύο μήνες.

https://www.instagram.com/p/CaADyXes_rC

Η κίνηση του Βασάλου

Μπορεί μετά το τέλος του Survivor, ο Βασάλος να βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στα πρωινά του Σαββατοκύριακου, όμως οι φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο να παίρνει μέρος στο Asia Express. To Asia Express θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα δούμε 9 ζευγάρια από celebrities που θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϋλάνδη.

Αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα του Κωνσταντίνου μαζί με εκείνο της Ευρυδίκης για την ταξιδιωτική αυτή εκπομπή μιας και η Βαλαβάνη απέχει από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο. Τελικά, δεν θα είναι η Ευρυδίκη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή, αλλά ο κοινός φίλος τους, Φίλιππος Ιωάννου (aka fipsterr).

Το πρόβλημα υγείας της Βαλαβάνη

Το τελευταίο διάστημα η Βαλαβάνη, είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που είχε με πονοκεφάλους τους οποίους δημιουργούν κήλες στον αυχένα.

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι», είχε τονίζει η δημοσιογράφος.

Και όχι μόνο. Η Βαλαβάνη πρόσφατα έκανε μια extreme αλλαγή στα μαλλιά της, κάτι που ίσως να σηματοδοτεί και μια συνολική αλλαγή στη ζωή της.

Ο χωρισμός θα είναι τουλάχιστον χιλιομετρικός

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την απόφαση του Κωνσταντίνου να φύγει για την Ασία, ο χωρισμός του ζευγαριού- τουλάχιστον χιολιομετρικά- θα είναι μια πραγματικότητα.