Αγόρια στον ήλιο! Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αγόρια στον ήλιο! Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του

Η οικογένεια του διάσημου σεφ έκανε ανοιξιάτικες βόλτες λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης τους τελευταίους δέκα μήνες μετά τον ερχομό του 10μηνου γιου του. Η καθημερινότητά του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά καθώς ο μικρός Αχιλλέας ολοκλήρωσε την ευτυχία με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Πρόσφατα ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά αφού η σύζυγός του κυοφορεί κοριτσάκι. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης εξήγησε το γιατί επέλεξε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα ο ίδιος αναφέροντας: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το νέο μέλος που περιμένουμε, έχουμε ψιλοτρελαθεί, το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος, γιατί κάθε φορά έτσι γίνεται και δεν είναι ωραίο. Καλύτερα να το πούμε εμείς παρά να το πούνε άλλοι, με το καλό».

Η τρυφερή φωτογραφία με τον Πετρετζίκη junior

https://www.instagram.com/p/Cc4-a42MPKo

«Father and son under the sun! *Photo credits to mum (Μπαμπάς και γιος κάτω από τον ήλιο! Η φωτογραφία είναι από τη μαμά)», έγραψε στη λεζάντα ο Άκης Πετρετζίκης. Μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτησή του συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Την υπέροχη αυτή λήψη απαθανάτισε η εγκυμονούσα σύζυγος του Άκη, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Απριλίου ο διάσημος σεφ αποκάλυψε πως θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς γράφοντας: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα». Ο Άκης μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα ποστάροντας μια φωτογραφία με το «Baby Loading» σε Instagram story στο προφίλ του.

Η γέννηση του μικρού Αχιλλέα

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και μαζί βάφτισε και τον Αχιλλέα. «27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», είχε γράψει τότε ο διάσημος σεφ στην ανάρτησή του στο Instagram για να μοιραστεί τα ευχάριστα με το κοινό.

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά - Η ομοιότητα στις δύο ανακοινώσεις

Πηγή κεντρικής: akis_petretzikis