MasterChef: Καβγάδες και ύβρεις θύμωσαν το κοινό στο Twitter ενώ ο Γιάννος ετοιμάζει νέα επίθεση

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Καβγάδες και ύβρεις θύμωσαν το κοινό στο Twitter ενώ ο Γιάννος ετοιμάζει νέα επίθεση

Μιλά για φίδια και ύαινες στο επόμενο επεισόδιο του MasterChef. Η Ελισάβετ αποχώρησε και το επίπεδο και ο ενθουσιασμός του Ιταλού καλεσμένου σεφ ενθουσίασε το κοινό στα social media. 

Άφωνοι. Έτσι μείναμε χθες οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές του MasterChef. Οι καβγάδες και τα...γαλλικά ανάμεσα σε Ταϊρίδη και Χριστόφορο, ξεπέρασαν κάθε όριο με το κοινό στα social media και στο Twitter να ζητά παρέμβαση της παραγωγής και αποχώρηση των μισών και πλέον παικτών. Η Ελισάβετ ήταν εκείνη που έφυγε τελικά στην διαδικασία αποχώρησης και ήταν αναμενόμενο, ενώ ο Ιταλός σεφ που ήταν καλεσμένος, ήταν μία όαση πολιτισμένης συμπεριφοράς που μας ενθουσίασε. Όμως στο επόμενο επεισόδιο έχουμε νέο καυγά.

Ψυχολογικός πόλεμος, βρισιές και καλαμπόκι

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έχει και επόμενο. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης όχι απλά θυμήθηκε τον παλιό κακό του εαυτό, αλλά τον ξεπέρασε. Κατηγόρησε Νίκο και Χριστόφορο ότι είχαν προσυμφωνήσει να ψηφίσουν την Ελισάβετ για να είναι υποψήφια ενώ το πιάτο της ήταν καλό και ανάμεσα σε βρισιές, οχλαγωγία και αντιδράσεις από όλους, τους πέταξε και καλαμπόκι χαρακτηρίζοντάς τους, «κότες».

Η Ελισάβετ έκανε πως δεν ήξερε για το καλαμπόκι, ενώ το κοινό την είχε δει στο σπίτι να ξέρει τις κινήσεις του Μπόμπενα. Άρχισε να φωνάζει διαρκώς για ησυχία και ηρεμία, αλλά κανείς δεν την άκουσε. Είχαν προηγηθεί οι δικές της βολές για ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε από την Ελπίδα στο σπίτι -εδώ υπάρχουν πολλά που ξέρουμε - . Αλλά ο Μπόμπενας το τερμάτισε γιατί χαρακτήρισε την Ελπίδα ξυνή όπως το φαγητό της και τον Χριστόφορο «μπαγλαμά».

Αυτό δυστυχώς δεν είναι το MasterChef που αγαπήσαμε. Ίσως πια, θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις για τους παίκτες με αυτή τη συμπεριφορά.

Ο Γιάννος ξεκάθαρα όπως είπε ότι ήθελε από την δοκιμασία να κερδίσει ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή Μπόμπενας και κάπως ...πούλησε την καλή του φίλη Ελισάβετ, η οποία και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/Cc8irDSKFIQ

Ανάσα πολιτισμού, όαση μαγειρικής και προσωπικής αξιοπρέπειας, ήταν o καλεσμένος Ιταλός σεφ Elio Sironi, μέντορας του Πάνου Ιωαννίδη και ένας γεμάτος ενθουσιασμό και χιούμορ άνθρωπος. Το κοινό τον λάτρεψε.

Αντίθετα, Γιάννος, Μπόμπενας και Ελισάβετ άκουσαν τα χειρότερα, ενώ το κοινό στο Twitter είναι απογοητευμένο από το επίπεδο του φετινού διαγωνισμού. Ο Γιάννος στο επόμενο επεισόδιο ετοιμάζεται για νέο σαματά, μιλώντας για φίδια και ύαινες και από ότι καταλάβαμε κάνει μία κίνηση ζητώντας παρέμβαση των κριτών. Δύσκολο μας φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει.