Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στην Κάρυστο μαζί με τη μαμά της: Η αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στην Κάρυστο μαζί με τη μαμά της: Η αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία

«Η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστη αγκαλιά», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ποζάροντας με μαγιό αγκαλιά με τη μαμά της Ζέτα.

Στην Κάρυστο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Ελένη Μενεγάκη, το μέρος που πέρασε με τη μητέρα της Ζέτα όταν ήταν μικρή αλλά και το νησί στο οποίο κατοικεί η Ζέτα Μισόκαλου τα τελευταία χρόνια.

Το Post αγκαλιά με τη μαμά της

«Αυτοκόλλητες για πάντα. Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο… όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά… η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/Cdk3FpOr7hF

Ζέτα και Ελένη: Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες

Η Ελένη δεν σταματά να μιλάει για τη μαμά της τα τελευταία χρόνια και μέσα από τις εκπομπές της. Ειδικά την πρώτη χρονιά της καραντίνας, η Ζέτα Μισόκαλου είχε απομακρυνθεί μαζί με τον πατριό της Ελένης στην Κάρυστο. Ο Στέλιος Μισόκαλος είναι ο σύζυγος της μαμάς της Ελένης και πατέρας του ετεροθαλούς αδερφού της, Θοδωρή.

«Μανούλα γύρνα, πολύ έκατσες στην Κάρυστο», είχε πει η Ελένη μετά το τέλος της καραντίνας του 2020 ενώ στο ξεκίνημα της πανδημίας ήταν η Ελένη εκείνη που είχε στείλει τη μαμά της στην Κάρυστο:

Ζέτα Μισόκαλου: Η ευχή της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μαμάς της- Τι δεν κληρονόμησε

«Της είπα μήπως είναι καιρός να φύγετε από το σπίτι, να πάτε στο νησί γιατί τα παιδιά μπαίνουν και βγαίνουν στο σπίτι, πηγαίνουν στο σχολείο, έχεις μία άλφα ηλικία. Έχεις μία ευαισθησία στα κρυολογήματα παραπάνω το χειμώνα και της λέω μήπως πρέπει να προστατευτείς παραπάνω και να είστε οι δυο σας», τόνισε η Ελένη.

Τον Απρίλιο του 2020, η Ελένη μονολογούσε για το πόσο της λείπει η επαφή με τη μαμά της. Θυμήσου τι έλεγε στην εκπομπή στη γκάλερι παρακάτω.