O Τριαντάφυλλος έκανε πρόβλεψη για τον νικητή του φετινού Survivor - Είναι ο παίκτης που φαντάζεσαι

Ιωάννα Τζανή
O Τριαντάφυλλος έκανε πρόβλεψη για τον νικητή του φετινού Survivor - Είναι ο παίκτης που φαντάζεσαι

Τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor και το μήνυμα που έλαβε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: ένα όνομα, μια ιστορία στα χρονικά του Survivor. Έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης που άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του Survivor και έγινε αμέτρητες φορές viral, καταφέρνοντας να κερδίσει φανατικούς θαυμαστές και υποστηρικτές, μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου, μη φιλτράρωντας τα λόγια του - όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει - και κάνοντας αποκαλύψεις που ακούστηκαν για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ποσό που έβγαλε με τη συμμετοχή του στο Survivor, στο μήνυμα που έλαβε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στο περιστατικό με την επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια και την αποβολή του από το παιχνίδι.

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

«Απ' ό,τι ξέρω μέσα στο Survivor μπορείς να με βρίσεις, μπορείς να μου μιλήσεις άσχημα, μπορείς να πεις οτιδήποτε για να με νευριάσεις αλλά δεν μπορείς να με χτυπήσεις ποτέ. Είναι το παιχνίδι έτσι. Αποβάλλεσαι και φιλάκια, είναι ο πρώτος κανόνας στο Survivor», είπε ο Τριαντάφυλλος αναφερόμενος στον Κατσαούνη.

https://www.instagram.com/p/Ccs8_wWsSbG

Η δήλωση για τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor

«Έβγαλα παραπάνω χρήματα από το έπαθλο, είναι η αλήθεια αυτή. Τα λεφτά που παίρναμε ήταν πολύ καλά. Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ενώ αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έλαβε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να απαντήσει.

«Μόλις βγήκα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μου έστειλε ένα μήνυμα και μου έγραψε "Καλοφάγωτα". Δεν απάντησα φυσικά», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια υποστήριξη του Τριαντάφυλλου στον Άρη Σοϊδέλη

Ο Τριαντάφυλλος παρακολουθεί φανατικά το φετινό Survivor και μάλιστα παίρνει πολύ συχνά θέση σε όσα συμβαίνουν, με τον αγαπημένο του παίκτη να είναι ξεκάθαρα ο Άρης Σοϊδέλης.

Μάλιστα, όταν ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους celebrities που τον υποστήριξαν δημοσίως, ανεβάζοντας ένα Insta story με τη φωτογραφία του Άρη και γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα εννοείται στηρίζω Άρη γιατί είπαμε το άδικο δεν μας αρέσει. Είμαστε πολλοί είσαστε πολλοί»

soiledis-(6)-(1).jpg

Cover photo: @triantafillos_xatzinikolaou