H ρομαντική έξοδος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την σύντροφό του Νάνσυ με άρωμα Θεσσαλονίκης

H ρομαντική έξοδος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την σύντροφό του Νάνσυ με άρωμα Θεσσαλονίκης

Το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί με φίλους για να απολαύσει μία μουσική βραδιά. 

Φέτος, είναι μία ακόμη χρονιά για την οποία επαγγελματικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, νιώθει χαρούμενος. Συμμετέχοντας σε 3 τηλεοπτικά project και με την ραδιοφωνική του εκπομπή κατάφερε αυτό που λίγοι μπορούν να κάνουν. Χαρούμενος μπορεί να αισθάνεται όμως και για την προσωπική του ζωή. Η σχέση ζωής πια, με την δημοσιογράφο Νάνσυ Αντωνίου, έδειξε πως αντέχει στον χρόνο. Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε σε νυχτερινή έξοδο και έχουμε τα φωτογραφικά πειστήρια, ενός μεγάλου έρωτα.

https://www.instagram.com/p/Cc7WcBZDZzR

Ο έρωτας δεν κρύβεται

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν ήθελε να δημοσιοποιεί τίποτε που να αφορούσε την προσωπική του ζωή. Ειδικά μετά το διαζύγιό του από την Κατερίνα Κόκλα και με κύριο λόγο την προστασία του μονάκριβου γιου τους, Αναστάση. Τώρα πια όμως και με την σχέση του με την δημοσιογράφο Νάνσυ Αντωνίου να έχει αντέξει στον χρόνο, αφού είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια, έχει γίνει πιο εξωστρεφής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι που συνεργάζεται και στην ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera, βρέθηκε σε νυχτερινή έξοδο με άρωμα Θεσσαλονίκης, αφού το μαγαζί λεγόταν...Λαδάδικα, όπως και η αγαπημένη περιοχή στη πόλη από όπου κατάγεται.

arnaoutoglou_thessaloniki.jpg

Το ζευγάρι πάντως αναμένεται να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Χαλκιδική αλλά και σε νησιά του Αιγαίου, οπότε σε ένα μήνα από τώρα αναμένεται να βρεθούν και ρεαλιστικά στην Θεσσαλονίκη.

arnaoutoglou_thessaloniki2.jpg

Με την τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη (πηγή: NDP photo agency)

Ο Γρηγόρης την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει με 2 από τα τρία τηλεοπτικά project που είχε φέτος, καθώς το Ελλάδα έχεις ταλέντο, δεν φαίνεται να συνεχίζει για δεύτερο κύκλο. Οπότε, ο παρουσιαστής, θα συνεχίσει με το Late Night Show για δύο φορές την εβδομάδα αλλά και τον «Εκατομμυριούχο» που φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά στην τηλεθέαση.

https://www.instagram.com/p/CdGn7AWqU6u

Photo credits NDP photo agency