Ο Μισθοφόρος του Survivor 2017 κάνει τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις για το παιχνίδι στο Twitter

Ο Μισθοφόρος του Survivor 2017 κάνει τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις για το παιχνίδι στο Twitter

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο άτυπος σχολιαστής του φετινού Survivor και κάθε Survivor από το 2018 και μετά! 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος υπήρξε ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες του Survivor 2017 και μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο που πήρε ο Ντάνος ή το αυτοκίνητο που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μισθοφόρος του Survivor 2017, κατάφερε τις γνώσεις του για το παιχνίδι να τις κάνει κανονική δουλειά, με τον πρώην παίκτη να είναι όλη την περσινή χρονιά στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και να σχολιάζει εκεί όλες τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/BlaR52uloqy

Φέτος ο Αναγνωστόπουλος μπορεί να μην έχει τον ρόλο σχολιαστή για το Survivor στην τηλεόραση αλλά φροντίζει μέσα από τα tweets του να σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης κάνοντας παρατηρήσεις to the point.

Για παράδειγμα, η αποκάλυψη για τον Άρη Σοϊλέδη και την κλοπή κινητού και φαγητού, έκανε τον Μισθοφόρο να αντιδράσει γράφοντας:

«Αν ένας καλός παίκτης κλέβει φαγητά έχει κινητό κτλ δεν μας πειράζει ! Αν το κάνει αυτό ένας κακός παίκτης μας πειράζει! Να το κοιτάξουμε λίγο αυτό γενικά.. Υ.Γ.δεν τοποθετούμαι για το φετινό survivor αλλά για όλα ! Κάθε πέρσι κ καλύτερα σε όλα τα θέματα τελικά», ενώ για την περίπτωση της Ναυσικάς που έπαιζε στις ατομικές ασυλίες και όχι στα αγωνίσματα, ανέφερε:

«Δεν έχει να κάνει με το σημερινό επεισόδιο, αλλά όταν δεν αγωνίζεται κάποιος παίκτης στα αγωνίσματα να μην του επιτρέπεται να παίζει την ατομική! Γνώμη μου».

Ο Αναγνωστόπουλος, δίκασε και την παραγωγή με αυτή την είσοδο παικτών μέχρι και τρεις μήνες μετά το ξεκίνημα του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

«Αυτά γίνονται όταν ακούς τους παίκτες που μπήκαν & σου λένε ποιος πουλάει & ποιος όχι γιατί κάθε βδομάδα αλλάζουν τα στάνταρ κατά μεγάλο ποσοστό ανάλογα με την συμπεριφορά των παικτών», είχε γράψει!

Ταυτόχρονα, είπε και τη μεγάλη αλήθεια για το φετινό Survivor. Το κλάμα είναι πολύ, πάρα πολύ φέτος!

«Μόλις μπήκα σπίτι & τι να δω ΚΛΑΙΝΕ. Άρα βλέπω survivor», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος άλλωστε, που είχε κάψει τη Σταυρούλα με εκείνο το story κατά της Ασημίνας πολύ πριν η πρώτη μπει στο Survivor.

kostas.JPG

Kι όταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο νέος Μισθοφόρος μπήκε στο Survivor, οι τηλεθεατές έσπευσαν να μιλήσουν για τον πραγματικό, τον πρώτο Μισθοφόρο ever.

Μπερδεύτηκαν Έλληνες και Τούρκοι παίκτες:

Οι Τούρκοι All Star παίκτες ανακατεύτηκαν με Έλληνες παίκτες και τελική η ομάδα του Άρη Σοϊλέδη, της Βρισηίδας και της Σταυρούλας, κέρδισε το λαχταριστό δείπνο και τη διαμονή σε βίλα με πισίνα.

Όσον αφορά το love story του Survivor, ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα, αυτό συνεχίζει ακάθεκτο και έχουν γίνει και οι πρώτες κουβέντες για γάμο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ρίχνει τις μπηχτές του.

«Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Να χαρώ; Να στενοχωρηθώ; Να γελάσω; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πολύ μεγάλο κέρδος. Πώς γίνεται πέντε μήνες να μην μιλάτε και πριν από 4 ημέρες να είστε ξαφνικά φουλ ερωτευμένοι», τόνισε γεμάτος απορία ο Κωνσταντίνος!