Η Γη της ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε τεχνητό κώμα και το Twitter αντιδρά

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε τεχνητό κώμα και το Twitter αντιδρά

Το νεογέννητο παιδάκι του ζευγαριού κινδυνεύει, όμως η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τόσο ο Φίλιππος και η Βασιλική όσο και οι δικοί τους άνθρωποι, αφού η οικογένεια βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του στη Γη της ελιάς. Η μικρή Στέλλα βρίσκεται στην εντατική, σε τεχνητό κώμα, ενώ όπως είδαμε στο τρέιλερ, θα πάθει ανακοπή καρδιάς, με τη Βασιλική να λιποθυμά με το που το ακούει.

Το κοινό στο Twitter συμπαραστέκεται μαζί με την οικογένεια, με άλλους να έχουν συγκινηθεί και να εύχονται το καλύτερο για το μωρό και άλλους να είναι εκνευρισμένοι με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση στη σειρά, αφού η σεναριογράφος το έφτασε στα άκρα, βάζοντας την μικρή Στέλλα σε τεχνητό κώμα. Υπερβολή την οποία δεν είχαμε συναντήσει ούτε στο Grey's Anatomy.

Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και δύο ζευγάρια ετοιμάζονται για γάμο

Η Βασιλική ρίχνει ευθύνες στον Φίλιππο για το ατύχημα

Στο αποψινό επεισόδιο (17/5), ο Φίλιππος καταρρακώνεται όταν μαθαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το μωρό και ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του.

https://www.instagram.com/p/Cdo0NnuqCIh

Η Βασιλική είναι ψυχρή απέναντί του, λέγοντάς του ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε εκείνη, και έτσι τον πνίγουν οι ενοχές.

Ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη Γη της ελιάς

Η Αντιγόνη ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως το θέμα της περιουσίας δεν την αφορά. Του ζητά όμως να κρατήσει τον πατέρα τους μακριά από την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της, ώστε να μην ταραχθεί. Ο Ισίδωρος, ωστόσο, έχει τα δικά του σχέδια, καθώς εντοπίζει το παιδί και ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα προκειμένου να το δει από κοντά.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στη σειρά και θα ανατρέψει τα γεγονότα. Ο ανιψιός του Λυκούργου, ο Χρήστος (Βασίλης Μίχας), έρχεται στο χωριό και ετοιμάζεται να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης. Κρύβει όμως και εκείνος πολλά μυστικά.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets με την αντίδραση του κοινού για το τεχνητό κώμα του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου.