Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

Στις αρχές Ιουλίου αποχαιρετούμε την σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία με δραματικές εξελίξεις και λίγες ευχάριστες νότες.

Σε σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών σταματούν και ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, ρίχνει αυλαία με... πολύ σασπένς. Το Διαφάνι βυθίζεται στο αίμα. Κάποιοι από τους ήρωες μας θα γλιτώσουν με κόπο από τον αφανισμό και θα ατενίσουν με ελπίδα το μέλλον.

Ακύλας και Μελέτης στην τελική αναμέτρηση

Δεν θα είναι τελικά ο Δούκας Σεβαστός εκείνος που θα καταστρέψει τον έτερο κακό Ακύλα. Θα είναι ο Μελέτης εκείνος που θα συγκρουστεί μαζί του δίχως να τον νοιάζει αν ζήσει. Είναι μίας μορφής εξιλέωση για όσα εγκλήματα έχει κάνει.

Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη και το Twitter ήδη το δέχτηκε με ανακούφιση

Ο χαρακτήρας του Μελέτη που υποδύθηκε υποδειγματικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ήταν πάντα το μεγάλο αίνιγμα της σειράς. Πολυδιάστατος. Ο Μελέτης όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα ξεκινήσει να συγκεντρώνει στο παρασκήνιο μία ομάδα που θα λειτουργήσει με στόχο, να καταστρέψει τον Ακύλα. Μετά τον θάνατο του Δούκα, δεν έχει άλλη επιλογή. Ο μικρός στρατός του, περνά στην δράση.

https://www.instagram.com/p/CW2ftZJIRNG

Ο Μεγαρίτης προς το παρόν δεν αντιλαμβάνεται τον μεγάλο κίνδυνο. Ασχολείται μόνο με τα του οίκου του και το σχέδιο του αεροδρομίου. Πρώτον γιατί αντιλαμβάνεται τον κρυφό δεσμό της κόρης του Κορίνας με τον Μπάμπη και αργότερα, την φυγή τους από το χωριό και δεύτερον, γιατί βλέπει ότι τα σχέδιά του για το αεροδρόμιο, πως κάπου μπλοκάρουν. Εκεί έχει βάλει το χεράκι του και ο Νικηφόρος, ο οποίος με την βοήθεια της Ασημίνας καταφέρνει να συγκεντρώσει τα στοιχεία.

1652786898975-540462160-triggou_roilos.jpg

Το μέγεθος της σύγκρουσης θα είναι σφοδρό. Ο Ακύλας δεν θα αφήσει να «πέσει» δίχως να εκδικηθεί. Πολύ αίμα αναμένεται να χυθεί ένα βράδυ στο Διαφάνι. Οι κάτοικοι του χωριού θα αντισταθούν όσο μπορούν στην λαίλαπα των παρακρατικών δυνάμεων. Αυτή η νύχτα δεν θα θυμίζει σε τίποτε την περασμένη τελευταία νύχτα την περσινή χρονιά, όπου είχαμε την δολοφονία του Μιλτιάδη και τον θάνατο της Ανέτ.

https://www.instagram.com/p/CdN39r9ok3-

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Ακύλας και Μελέτης θα φύγουν από την ζωή. Δεν θα είναι όμως οι μόνοι, γιατί θα έχουμε παράπλευρες απώλειες.

Οι αδελφές Σταμίρη και οι Σεβαστοί, μετρούν τις πληγές τους. Οι δύο αντίθετοι πόλοι, είναι πια ένας και κάνουν μία νέα αρχή. Το τελευταίο επεισόδιο επικεντρώνεται στην Ελένη. Όπως ακριβώς ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες, τρία χρόνια πριν. Πόνος και ελπίδα, είναι τα δύο συναισθήματα που την κατακλύζουν. Γιατί στο μεγάλο φινάλε, θα έχουμε και χαρά, με την γέννηση του παιδιού της. Του μικρού Μιλτιάδη. Το καλό νίκησε.