Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά και ο Άγγελος του Σασμού είναι ευτυχισμένος

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά και ο Άγγελος του Σασμού είναι ευτυχισμένος

Η συγκινητική φωτογραφία με την σύζυγό του που διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της. 

Ο Άγγελος του Σασμού, ο αγαπημένος μας γιατρός, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όχι με τις εξελίξεις της σειράς, γιατί σύντομα θα φύγει από την ζωή βάσει σεναρίου, αλλά με όσα ευχάριστα προσμένει στην προσωπική του ζωή. Μία ακόμη εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz μας γεμίζει με χαρά. Ο Θανάσης Πατριαρχέας μόλις ανακοίνωσε πως θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς με μία συγκινητική φωτογραφία μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγο του.

«3ο μωράκι»

Λιτός και απέριττος στο σχόλιο του, όπου ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του Βίβιαν Δράκου. Άλλωστε σε αυτή την περίπτωση, η φωτογραφία τα έλεγε όλα. Εκείνος φιλά τρυφερά την κοιλιά της, συγκινημένος που μετά το καλοκαίρι, θα καλοσωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους, το οποίο από ότι καταλάβαμε ήρθε ξαφνικά για να τους αναστατώσει γλυκά την ζωή τους. Έγραψε απλά: «3ο μωράκι», βάζοντας δίπλα και μία καρδούλα.

https://www.instagram.com/p/CdqJhR4IDwA

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την personal trainer στο επάγγελμα σύζυγο του, από το 2019 και έχουν αποκτήσει μαζί ήδη δύο κόρες, 2 χρονών η μεγαλύτερη και ενός χρόνου η μικρότερη Κύνθια, η οποία μόλις χθες είχε τα γενέθλιά της. Η περήφανη μαμά της είχε κάνει και την σχετική ανάρτηση με εκείνη στην αγκαλιά της, γράφοντας μάλιστα: «Σαν σήμερα , ακριβώς ένα χρόνο πριν ήρθες στη ζωή μας εσύ Κυνθιούλα μας. Σε αγαπάμε πολύ πολύ πολύ».

https://www.instagram.com/p/Cdn6YWAMXlI

Τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι γιόρτασε την τρίτη επέτειο του γάμου του και η αγάπη και η αφοσίωση είναι οι λέξεις - κλειδιά για την σχέση τους, όπως έγραψε η Βίβιαν στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, με εκείνον και τα δύο τους παιδιά στην αγκαλιά της.

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, πως θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένεια τους. Μάλιστα όταν πριν από 1,5 χρόνο η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, είχε αποκαλύψει και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της: «Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δεν θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά»