Να γιατί μας έλειψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η μουδιασμένη απάντηση για το φετινό MasterChef

Να γιατί μας έλειψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η μουδιασμένη απάντηση για το φετινό MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή και την καριέρα της μετά τη νίκη της στο «MasterChef».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (17.05) η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η γνωστή μαγείρισσα και μεγάλη νικήτρια του «MasterChef» 2021 μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για τη ζωή μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η ζωή μετά το Masterchef και ο φόβος της

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Δεν θα το έκανα ακόμα, θα έπρεπε να δοκιμάσω για να ξεπεράσω τον φόβο μου, αλλά φοβάμαι ακόμα, θέλω πολλή δουλειά. Υπάρχει αυτή η μάστιγα από τη σχολή, αυτό το κατευθείαν σεφ όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, ενώ έχουμε έλλειψη στον κλάδο μας από μάγειρες», συμπλήρωσε.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

«Εγώ λέω τον εαυτό μου μαγείρισσα, στην κουζίνα τους λέω πρώτα να με λέτε Μαργαρίτα, είμαστε όλοι το ίδιο. Το ότι πήρα έναν τίτλο δεν σημαίνει ότι είμαι κάτι παραπάνω. Είμαι αυστηρή μέσα στην κουζίνα, είμαι λίγο νευρόσπαστο, δεν ξέρω γιατί, είμαι καλή αλλά νευριάζω εύκολα μέσα στην κουζίνα», δήλωσε η νικήτρια του Masterchef.

https://www.instagram.com/p/CdrBrmaMuiN

«Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας» σημείωσε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

«Στο παιχνίδι δεν καταλάβαινα ότι ήμουν στην τηλεόραση είχε γίνει τόσο πολύ καθημερινότητα, ήταν όλοι σαν οικογένειά μου εκεί πέρα, τους αγαπώ πάρα πολύ. Όταν βγήκα, εντάξει, το κατάλαβα. Είναι ωραία η τηλεόραση».

Βλέπει τελικά η Μαργαρίτα MasterChef φέτος;

Έχεις χρόνο να δεις το MasterChef, ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την περσινή νικήτρια και η απάντηση της Νικολαϊδη υπήρξε μουδιασμένη:

«Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δει φέτος, βγαίνω έξω, πήγα στην αρχή και δεν προβλέπεται να ξαναπάω», απάντησε μουδιασμένη η 28χρονη η οποία αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση και για εκπομπή μαγειρικής!

Ο γάμος με τον αγαπημένο της Χρήστο

«Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

https://www.instagram.com/p/CS92Q4xM-1i

Η αποκάλυψη για τον γάμο της και η κουμπαριά με τον Κουτσόπουλο

Η είδηση ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας σχολιάστηκε on air με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να αναφέρει: «Έχω καλές σχέσεις και με τους τρεις κριτές... Εγώ δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια ή όχι. Είναι ο αγαπημένος μου, και πραγματικά χαίρομαι γιατί υπάρχει τόση χημεία, ταιριάζουν πολύ, δεν μπορώ! Θέλω να γίνω νονά! Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, του κάνω εγώ τώρα να γίνω νονά του παιδιού. Είναι από τα πραγματικά ευχάριστα νέα».

Το Μαργαριτάρι που λάτρεψε μέχρι και Άκης Πετρετζίκης:

H Mαργαρίτα ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef που με την αθωότητά της και το πηγαίο χιούμορ της, έκανε όλη την Ελλάδα να την λατρέψει και να την υποστηρίξει με tweet ακόμα και ο Άκης Πετρετζίκης.

Η 28χρονη Μαργαρίτα είχε αυθόρμητα πει στο Queen.gr πως η μεγάλη χαρά για το έπαθλο που κέρδισε είναι πως θα μπορεί να ξοδέψει όσα χρήματα θέλει στο ντελίβερι:

«Που μπορώ να παραγγέλνω ότι θέλω όποτε θέλω, ακόμη και κάθε μέρα, χωρίς να με νοιάζει. Όλα μου τα λεφτά εκεί πηγαίνουν! Κάνουμε και εμείς οι μάγειρες τις ατασθαλίες μας! Επίσης έχω την άνεση πια να πηγαίνω να τρώω σε όποιο εστιατόριο θέλω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής: margarita.nikolaidi