Το επικό σχόλιο της Γερμανού στον Δημήτρη Λάλο: Η αλλαγή στον ηθοποιό που εντόπισε το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Το επικό σχόλιο της Γερμανού στον Δημήτρη Λάλο: Η αλλαγή στον ηθοποιό που εντόπισε το Twitter

Η επανάληψη της σειράς «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega, όπου πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός από τον Σασμό, έκανε την παρουσιάστρια να αντιδράσει. 

Μία μίνι σειρά που προβλήθηκε πέρυσι και αγαπήθηκε πολύ, ο «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega, μας έκανε να αγαπήσουμε για πρώτη φορά τον Δημήτρη Λάλο, τον αγαπημένο μας Μαθιό από τον Σασμό. Η ενδιαφέρουσα δραματική σειρά με κορυφαίους πρωταγωνιστές, επαναλαμβάνεται από το Mega και αυτό έκανε την Ναταλία Γερμανού να αντιδράσει με σχόλιο της, στο προφίλ του ηθοποιού στο Instagram.

Το throwback και τα...μπουκλάκια του Λάλου

Φέτος είναι η χρονιά του Δημήτρη Λάλου με την μεγάλη επιτυχία του Σασμού στον Alpha. Το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό λατρεύει τον αγαπημένο μας δολοφόνο, τον Μαθιό. Πριν από μερικούς μήνες ωστόσο, είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να πρωταγωνιστεί και σε μία άλλη πολύ αξιόλογη σειρά με κινηματογραφική αισθητική, τον «Σιωπηλό δρόμο». Η σειρά από χθές και κάθε Τρίτη θα παίζει σε επανάληψη στο Mega στις 23.20 και η Ναταλία Γερμανού η οποία έχει δηλώσει θαυμάστρια του ηθοποιού, όχι μόνο χειροκρότησε, το Λάλος επί δύο στην τηλεόραση, αλλά μας θύμισε και μία άλλη του παρουσία στην σειρά «Κλεμμένη ζωή», τότε που ήταν λιγότερο γνωστός και για να είμαστε ειλικρινείς, το είχαμε ξεχάσει εντελώς, αφού ο ρόλος του δεν ήταν μεγάλος. Το σχόλιο της ήταν επικό: «Λάλος παντού, να βάλει κι ο Αντ1 την «Κλεμμένη Ζωή» επανάληψη να γίνουμε 🙌🏼😂».

https://www.instagram.com/p/CdqLMfZIpU7

Πάντως και το Twitter χθες το βράδυ υποδέχτηκε το επεισόδιο με μεγάλο ενθουσιασμό. Οι τηλεθεατές που δεν το είχαν δει την πρώτη φορά, το συνέκριναν με σειρά του Netflix και εστίασαν στην διαφορετική κόμμωση του Λάλου, με τα...μπουκλάκια στα μαλλιά.

Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του αστυνόμου Νάσου Οικονομίδη, o oποίος ερευνά την απαγωγή των παιδιών ενός σχολείου, μαζί με την δασκάλα τους (που ερμηνεύει η Αργυρώ του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη) είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτή την σειρά, η οποία θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. Σε συνέντευξή του είχε πει μάλιστα: «Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με εξαιρετικούς συντελεστές και έχει αξιώσεις εξωτερικού. Περίμενα πάνω από 10 χρόνια για σειρά σαν αυτή».

Οι θαυμάστριες του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχούν. Και την επόμενη χρονιά θα τον βλέπουμε τηλεοπτικά, γιατί το έχουμε ξαναπεί πως Σασμός χωρίς τον Μαθιό δεν γίνεται.

https://www.instagram.com/p/CXIfSdfo0Jr

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική