Η γλυκιά αφιέρωση της Κλέλιας Ρένεση για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της

Η γλυκιά αφιέρωση της Κλέλιας Ρένεση για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της
NDP

Η ηθοποιός γιορτάζει τον τρίτο της χρόνο ως μαμά.

Τα τρίτα γενέθλια της κόρης της, Κοραλίας, γιορτάζει με το πιο τρυφερό post η Κλέλια Ρένεση δίνοντας έμφαση στη δύναμη της μητρότητας και επεκτείνοντας το μήνυμά της σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

«3 χρόνια μάνα. Και τα στραβά μου συγχωρέστε μου. Δε θέλησα να γίνω θεός κανενός. Αλλά γνώρισα μία θεά. Την κόρη μου. Και μέσα από αυτήν, όλα τα παιδιά του κόσμου», έγραψε η 40χρονη ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdshRiXoldQ

Η ηθοποιός του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της, όμως, όταν το κάνει, πρόκειται για αναρτήσεις που έχουν ένα βαθύ νόημα πίσω τους. Τον Ιούλιο του 2021, για παράδειγμα, όταν η κόρη της είχε κλείσει τα δύο της χρόνια, η Ρένεση δημοσίευση μία γυμνή της φωτογραφία με τη μικρή στην αγκαλιά την ώρα που έμπαιναν στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CRRLlUrLp4Q

Στο caption έγραψε ανάμεσα σε άλλα:

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα κι όπως γεννήθηκα κι εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο κι αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου»

https://www.instagram.com/p/BnQ41dgnuQW

Η Κλέλια Ρένεση μητέρα τον Μάιο του 2019. Το κοριτσάκι της γεννήθηκε υγιέστατο και ζύγιζε 3,450 κιλά.

H ηθοποιός παίρνει παντού μαζί της τη μικρή και εδώ και τρία χρόνια είναι κυριολεκτικά αχώριστες αποδεικνύοντας πως η αγάπη μητέρας-παιδιού είναι η πιο μεγαλειώδης και ισχυρή σχέση ζωής που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Κλέλια Ρένεση: Το post για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αυτές τις μέρες