Kourtney Kardashian: Ο λόγος που προσκάλεσε μόνο τη γιαγιά της στον γάμο της με τον Travis Barker

Ιωάννα Τζανή
Kourtney Kardashian: Ο λόγος που προσκάλεσε μόνο τη γιαγιά της στον γάμο της με τον Travis Barker

Η Kourtney δεν ήθελε να παντρευτεί χωρίς τη γιαγιά της, Mary Jo Campbell, στο πλευρό της.

Μπορεί η Kourtney Kardashian να έχει πλέον παντρευτεί, αλλά η επιχειρηματίας δεν ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Travis Barker χωρίς την 87χρονη γιαγιά της, Mary Jo Campbell, στο πλευρό της.

Η μαμά της Kris Jenner ζει δύο ώρες μακριά από την οικογένεια Kardashian και λόγω διάφορων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, βρισκόταν σε απομόνωση από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός. Ωστόσο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να συνοδεύσει την εγγονή της σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Travis Barker - πραγματικά αυτή τη φορά

Οι μόνοι που έδωσαν το παρόν στον πολιτικό γάμο στην Καλιφόρνια ήταν οι σωματοφύλακες του παντρεμένου πλέον ζευγαριού, ο πατέρας του Travis, Randy Barker, και η γιαγιά Mary Jo Campbell.

https://www.instagram.com/p/CdokfyFPv_P

Ο λόγος που η Kourtney ήθελε οπωσδήποτε τη γιαγιά της στον γάμο της

Μια κοντινή πηγή των Kardashians εξήγησε στο HollywoodLife τους λόγους που αυτή η λεπτομέρεια σήμαινε τόσα πολλά για την Kourtney.

«Η Kourtney είναι το πρωτότοκο παιδί της Kris και εξαιτίας αυτού, είχε πάντα έναν εξαιρετικά ιδιαίτερο δεσμό με τη γιαγιά της MJ. Το να την έχει δίπλα της στον γάμο της με τον Travis ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο και ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους. Και οι δύο συγκινήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής», εξήγησε.

Και πρόσθεσε:

«Οι δυο τους μοιάζουν πολύ. Όταν η Kourtney ήθελε να κάνει αυτόν τον γάμο για να κάνει επίσημη τη σχέση της, η MJ ήταν αυτή στην οποία έτρεξε για συμβουλές. Το ήθελε πολύ λιτό και οικείο και είπε στη MJ ότι την ήθελε εκεί. Η Kourtney ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν μια από τις αδερφές της χωρίς να έχουν όλες τις αδερφές της εκεί. Ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν ένα από τα παιδιά τους χωρίς να έχουν όλα τα παιδιά εκεί».

Ο επίσημος γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις εβδομάδες αφού η Kourtney και ο Travis παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας σε μια μη νόμιμη τελετή και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν έναν μεγαλύτερο, θρησκευτικό γάμο στην Ιταλία, όπου θα παρευρεθούν όλα τα μέλη των οικογενειών του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CdGwoM6OcOs

Η Kourtney και ο Travis παντρεύτηκαν στις 15 Μαΐου, δημοσιεύοντας funny φωτογραφίες μέσα σε ένα vintage κάμπριο μετά τον πολιτικό γάμο τους στο δικαστήριο. Η επιχειρηματίας φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με καρφίτσα, κολιέ με σταυρό και γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα απλό πέπλο. Ο Travis ήταν απλός, λιτός και απέρριτος, φορώντας ένα total black σύνολο.

Δες στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες από τον γάμο της Kourtney με τον Travis.

Πηγή φωτογραφιών: @kourtneykardash