Η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε με μαγιό και οι celebrities κατευθείαν άρχισαν να σχολιάζουν

Η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε με μαγιό και οι celebrities κατευθείαν άρχισαν να σχολιάζουν

Η φωτογραφία της Σολωμού με μαγιό δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή φωτογραφία εμφανίστηκε στον λογαριασμό της Μαρίας Σολωμού στο Instagram, στην οποία η 47χρονη ηθοποιός ποζάρει με μαγιό την ώρα που βγαίνει από τη θάλασσα. Η εν λόγω φωτογραφία, μπορεί να αποτελεί throwback του περσινού καλοκαιριού, όμως, είναι μία λήψη που δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει στο σώμα της η Σολωμού αυτά τα χρόνια.

Η φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού με μαγιό

Ήλιος, θάλασσα, και μαγιό. Ένα τρίπτυχο που κάθε χρόνο έχουμε στο μυαλό μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτή η ελευθερία που αποπνέει η εποχή σίγουρα λειτουργεί σαν μαγνήτης και σε αυτό το mood πρέπει να μπήκε η ηθοποιός που πόζαρε με ιδιαίτερα σέξι διάθεση για τον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/Cdsah_Wt3cl

Τη φωτογραφία συνόδευσε με το caption: «Η τελευταία βουτιά του περσινού καλοκαιριού! Απόγευμα στην Επίδαυρο…

Ησυχία και ομορφιά!!

#waitingforthesummer

#ναφευγω».

Όλοι έχουμε ανάγκη τον αυτοσαρκασμό της Μαρίας Σολωμού

Η αντίδραση του κοινού

Οι followers της Μαρίας Σολωμού στο Instagram είδαν την εν λόγω φωτογραφία και γρήγορα άρχισαν να σχολιάζουν το θέαμα. Οι περισσότεροι έλεγαν πόσο ωραίο κορμί έχει ηθοποιός και ανάμεσά τους βρέθηκαν ακόμα και διάσημοι. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Φίλιππος Ιωάννου ήταν μερικοί από τους celebrities που βρέθηκαν στα σχόλια της ανάρτησής της.

Οι φωτογραφίες της Σολωμού με μαγιό

Η Μαρία Σολωμού δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με μαγιό στον λογαριασμό της στο Instagram και φαίνεται ότι το καλοκαίρι τής πηγαίνει πολύ.