Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης έσμιξαν ξανά και το Twitter τους αποθέωσε - Η πρόταση γάμου και η αναβολή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης έσμιξαν ξανά και το Twitter τους αποθέωσε - Η πρόταση γάμου και η αναβολή

Πήραν την θέση του Μαθιού και της Βασιλικής στην προτίμηση των χρηστών. Μαρίνα και Αντώνης είναι ξανά μαζί και όλοι περιμένουν τον γάμο τους. 

Η επιστροφή της Αργυρώς και της Μαρίνας στην Κρήτη, ήταν ένα μεγάλο γεγονός για το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού. Είχαμε πολλή συγκίνηση και μεγάλη αποθέωση από το κοινό που παρακολουθούσε, καταρχάς επειδή η Μαρίνα έσμιξε με την κολλητή της, την αγαπημένη παπαδιά, αλλά κυρίως γιατί είναι ξανά μαζί με τον άντρα της ζωής της. Η αγκαλιά με τον Αντώνη έγινε το απόλυτο trend χθες στο Twitter. Όλοι τώρα περιμένουν τον γάμο τους. Η πρόταση θα γίνει, αλλά θα έχουμε αναβολή. Όπως συμβαίνει συχνά στον Σασμό, όχι λόγω ευχάριστου γεγονότος.

Αγκαλιές, εξομολογήσεις και όνειρα

Ο Αντώνης όπως είπε, καταδίκασε πια την Μαρίνα σε ισόβια δεσμά μαζί του. Ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα δεν θα μπορούσαν να υποδύονται καλύτερα αυτό το ζευγάρι του Σασμού. Με ευαισθησία, ρεαλισμό και χιούμορ. Και το κοινό από χθές, τους τοποθέτησε στο top ζευγάρι της σειράς. Ποιος Μαθιός και ποια Βασιλική; Αντώνης και Μαρίνα, είναι πια οι αγαπημένοι του κοινού, όπως βλέπετε και στην photo gallery που ακολουθεί, σε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν.

Ο Αντώνης, την περίμενε 22 χρόνια. Θέλει να την έχει μόνιμα στην αγκαλιά του. Θα της κάνει φυσικά πρόταση γάμου και τόσο η γιαγιά Ειρήνη, όσο και η παπαδιά θα παροτρύνουν την Μαρίνα να δεχτεί. Ωστόσο μία περιπέτεια της Αργυρώς θα την αναγκάσει να τον αναβάλει. Η υγεία του μικρού εγγονού της κινδυνεύει και αυτή είναι η προτεραιότητα της. Και πολλά άλλα που θα συμβούν θα την αποπροσανατολίσουν. Ο γάμος θα γίνει όμως, απλά ως τηλεθεατές θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή.

https://www.instagram.com/p/CdtiP6Mo1mN

Αποκάλυψη τώρα...

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί πια να κρυφτεί πως είναι γιος του Καραπάνου. Ο Φραγκιαδάκης του το λέει ξεκάθαρα πως το γνωρίζει και τον θέτει προ των ευθυνών του. Είναι η πρώτη φορά που ξέρει πως δεν μπορεί εύκολα να του ξεφύγει. Θα βρει μία δικαιολογία, αλλά ο Αντώνης θα του ζητήσει να μην έρθει ξανά σε επαφή με τον Καραπάνο. Ο οποιός αγνοώντας την αλήθεια, καταστρώνει σχέδιο για να τον εξοντώσει. Το κυριότερο είναι να βγει από την φυλακή για να τον αντιμετωπίσει. Θα καταφέρει να αποδράσει;

Η αλλαγή στον Σασμό έφερε το επικό τρολάρισμα της Ευγενίας Σαμαρά και την απάντηση της Δανάης Παππά